Snelle service bezorging

Uiteindelijk goed

Levering is niet gegaan volgens afspraak. Afspraak was dinsdag leveren na mijn vakantie en wordt dan toch door post nl een dag later aan de deur aangeboden terwijl ik nog op vakantie was. Er ligt dan een kaart dat het op een post nl locatie is afgegeven maar ook daar was het niet. 2 dagen later was het daar dan wel. Je betaalt verzendkosten om het thuis te ontvangen en moet dan als nog tot 2 keer toe naar een post nl punt, beetje jammer was dit. Het product was goed. Mvg. Richard

goed en optijd

Ga zo door!

Topie

Goede service en kwaliteit

Geen goede service

Op de website geven ze aan merk Nitro en deze heb ik ook besteld en voor betaald. Kreeg een onbekend merk toegestuurd en weet niet of het goed is en voor mijn betaalde geld waard is. Zeer teleurstellend. Onbekende merk was ergens anders voor €15,95 te krijgen en heb juist meer betaald om een Nitro accu te krijgen.

voldoet aan de verwachtingen

enig minpuntje is dat er "foute" openingstijden staan vermeld in het afhaalbewijs. Daardoor voor niets extra naar Geleen gereden! Jammer.

Helemaal top ga zo door scooter rijd weer top

Goed product en snelle reactie

De levering van mijn product was vertraagd, ik heb dus meteen contact opgenomen. Ik kreeg erg snel reactie van de klantenservice en ik had het product de dag erna in huis. Helemaal in orde. Toppie.

Uw bedrijf is concurrerend en levert snel

Alles goed geprijsd en snel geleverd

Afhankelijk van

Deels heb ik een deel. Van mijn bestelling geretourneerd met een complexe herroepingsformulier. In afwachting van de correcte afhandeling en retournering van mijn betaalde kosten wacht ik dit even af

Zorgvuldig

Nette prijs snelle levering

Goed product

Snelle levering ,en goede kwaliteit!

Goede en duidelijke website en snelle levering!

Kan beter

Jullie hebben iets o de side Staan dat het leverbaar is en dan is het niet meer beschikbaar

Snelle levering en perfect product.

Voor mijn Vivacity vond ik hier een prachtig windscherm van een goede kwaliteit. Ik ben verrast door de snelle levering met track and trace. Ik bestel hier nog wel vaker.

goede service

onderdeel stuk in verpakking . na contact direct nieuwe toegestuurdt gekregen.

Spullen worden altijd keurig netjes en optijd geleverd

prima geen verdere opmerkingen

zeer goed

Misleiden met andere foto's bij producten

Accu besteld op de foto op de site een goeie merk en 7ah uiteindelijk een andere merk en ampère accu gehad in vergelijking met de foto bij de omschrijving staat er wel bij 7 ah 10h en 6 ah 55uur

Goeie producten en goed verpakt

Mijn ervaring in 1 zin is het is helemaal top

Alles wat ik heb besteld komt gewoon optijd

Sneek levering, goede klantenservice

Snelle levering, vriendelijke mensen, goede klantenservice

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK