Ruime keuze in onderdelen en bovendien snel geleverd.
snel en een goede prijs
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Swifth and simple despite the distance to Scandinavia. The product met all expectation and was reasonably priced.
Bestelling gedaan en die kwam na 2 dagen aan op mijn pick-up point die ik geselecteerd had, maar eenmaal thuis kwam ik er helaas achter dat er een onderdeel miste. Ik nam contact met hun op en werd heel vriendelijk te woord gestaan en met vele excuses werd zo snel mogelijk mijn onderdeel opgestuurd. Echt top service!! Mijn scooter rijdt weer als nieuw! Bedankt m2trading!
ze doen wat ze beloven
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
De bestelling van een sticker en een klein ijzertje had makkelijk in een enveloppe gekund Kost voor ons minder
Zoals omschreven/snel
snel en correct
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
es ging alles schnell und zuverlässig
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Optijd geleverd zoals gewoonlijk.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Vraagje zijn mijn kreidler lichtschakelaars al binnen?
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Goede website en snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Am besten, Sehr seltsam, dass das bestellte Produkt nicht zu Ihrem Roller passt. Mit freundlichen Grüßen, Team M2trading
Even gebeld of onderdeel voorradig was en kon het gelijk ophalen!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Duidelijke website en vlotte levering.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Vink ik aan het merk scooter en type krijg ik 3 uitlaten te zien en er staat geschikt bij dus bestel 1 van de 3 Blijkt na ontvangst niet te passen en terug sturen moest ik zelf betalen omdat zoals ze zeggen dat ik de verkeerde had besteld. (terwijl er toch echt geschikt op de site stond, hoezo verkeerde besteld.)
Beste, Dit klopt! Er zijn meerdere uitvoeringen van uw Peugeot scooter. Daarom zien de uitlaten er ook allemaal anders uit. Alleen het identieke model zal passen. De bestelde uitlaat is voor 45km/h modellen. U zal wellicht een 25km/h model hebben waarvoor ook de nodige uitlaten hebben. Dit staat er ook bij. Mvg, Team M2trading
Snel geleverd zoals beloofd, netjes verpakt!
Overzichtelijke web site. snel geleverd.
Goed product voor een nette prijs.
De bestelling is supersnel geleverd
Producten komen niet overeen met de foto’s, slecht personeel, slecht service, windscherm komt beschadigd/kapot aan, missen onderdelen, past niet in elkaar, aansluitingen kloppen niet, en willen geen retour aannemen of geld terug! Slechte website, zwaar af te raden om daar te bestellen.
Beste, De (onduidelijke) foto's laten zien dat dit door montage komt. Had dit vantevoren gemeld dan was u verteld dat deze zoals wij aangeven in onze webshop niet past op het (nieuwere) Euro4 model. Wij moesten ook herhaaldelijk vragen om welke scooter het ging want deze vraag werd genegeerd. Er was via twee verschillende e-mailadressen met ons contact opgenomen met twee verschillende problemen; het past niet en het is kapot. Toen dit werd aangegeven is ons de huid volgescholden met zéér beledigende opmerkingen icm persoonlijke bedreigingen. Dit was ook op Facebook gezet maar weer snel weggehaald omdat de naam er dan bijstaat. Mvg, Team M2trading
Snelle levering goedkoop en het product is heel goed . Echt top
Moest bij retourneren zelf de verzendkosten betalen om mijn geld terug te krijgen terwijl het niet mijn fout was dat het bestelde artikel niet werkte..vorige ervaringen waren goed. Deze een heel stuk minder
Beste, Er was aangegeven per e-mail dat de besproken CDI toch niet zal werken op uw scooter en twee dagen hierna is deze toch besteld tegen ons advies in.. Dus wij zeggen dat werkt niet en u negeerde dit en verwacht wel dat wij dan de kosten voor de retourweg dragen. Spijtig dat net dat stukje uit de review is gelaten... Mvg, Team M2trading