Super!!!!!!

Goede site waar je precies kan vinden wat je zoekt. Snelle levering en goed verpakt

Product zoals beschreven. Snelle levering

Uitstekende webshop

Duidelijke website, snelle levering en zeker niet duur!

Prima en snelle levering.

Prima, snelle levering!

Zoals het hoort

Snel en voordelig

Financiële zaken niet op orde

Er zijn aan mij 2 accu's geleverd terwijl ik er maar 1 heb besteld en betaald via PayPal. Toen ik dit melde werd mij verteld dat ik via ideal had betaald wat niet zo was. Nu heb ik 1 accu voor niets omdat m2tradings betalingsproces niet op orde is of het ligt aan de medewerkers.

Bestelling snel binnen

Alles und kompliziert und freundlich

Von der Bestellung bis zur Lieferung war alles in Ordnung. Klare Empfehlung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hatseflats

Mooi snelle levering van me dealer nog niks gehoord 3 maand geleden besteld.jullie in 3 dagen

Alles naar wens

Alles snel afgehandeld

Goede service en snelle levering

Prima gegaan

Prima gegaan

positief, duidelijk telefonische info over de bestelling

als ik weer soortgelijke bestelling moet doen zal het M2 trading zijn

Goed en snel

Goed en snel

gewoon goed

gewoon goed

Schneller Versand und unkompliziert

Auch wenn mein Roller-Ständer nach 3 Tagen kam und nicht wie angekündigt nach 2, finde ich das total human vorallen weil die Lieferung aus NL kommt. Ständer soweit auch gut. Hat alles gepasst. Es ist nur der Ständer, keine Schrauben oder Feder dabei, stimmt also mit der Beschreibung überein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Netjes

Regelmatig besteld ,altijd snel bezorgd en netjes verpakt

Misleidende reclame

Adverteren met gel accu’s zowel op de afbeeldingen en in de titeltekst. Maar zijn gewoon NiCd accu’s….

Helemaal tevreden

Geweldig! 1 woord!

vlotte levering

snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.

voor sommmige zrt duur het heel lang voor verzending

ik heb op 3 sept een achterlicht besteld vandaag 7 september en die is nog niet hier

Bestel een piaggio ventiel 11,3mm..en krijg 15mm

Had al een mailtje gestuurd en natuurlijk geen antwoord

Duidelijk en makkelijk site met bestellen

Toen ik de bestelling geplaatst had stond een artikel als nalevering daar schrok ik van omdat ik met opzet gekeken had dat alles leverbaar was en zaterdag geleverd zou worden ,was vrijdag middag nog niet duidelijk vrijdag avond kreeg ik bericht dat alles geleverd werd zoals afgesproken. Gelukkig toch nog goed gekomen. Ga zo door goed spul. Mvg Jack

Aanrader

goede prijs en snelle levering

Beste lezer Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van gevraagde goederen Prijs is goed en leverantie op tijd dank Peter Elshof

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK