Helemaal geweldig

Geweldig, mooi optijd

Snel en goed!

Snel en goed

Beetje teleurstellend...

Ik bestelde een accu voor mijn scooter. Echter zonder overleg kreeg ik een ander merk toegestuurd. Na dit via email te hebben gemeld werd het wel opgelost.

Uitstekende service

De bestelde onderdelen op tijd geleverd.

1 grote boutzooi

4 weken geleden een uitlaat besteld fijn afgeleverd gemonteerd 3 weken later is de buis naar de demper en de sls buisje recht maar dan ook recht door fabrieks fout ga ik van uit maar omdat de sls buis door is wordt het niet vergoed DE GROOTSTE KLOTE ZAAK

Snel en zeer goede service

Had in eerste instantie de verkeerde accu, na contact accu's omgewisseld. Volgende dag de goede.

goede ervaring

goede ervaring alleen jammer dat ik verkeerde besteld heb mijn fout bestel nu een goede hendel voor mijn snorscooter hoop dat het goedkomt gr

Eerste klas was mijn ervaring

Op de website besteld, werd netjes aangegeven wanneer het bezorgd zou worden en dat klopte ook.. de volgende dag gelijk.. dus kon mijn werkzaamheden goed aansluiten en plannen wat er fijn is en was

Binnen no time was mijn bestelde onderdeel binnen, ben hier heel blij mee met de snelle service Groeten Peter van Dijk

Goed en netjes afgeleverd

Snel en netjes alles afgeleverd

Fantastische service

Was makkelijk bestellen en snelle levering ben onwijs blij met me helm

snel geleverd

goede website, snel geleverd

leuk bedrijf met goede producten

Leuk jong bedrijf met aardige mensen. goede service, goede producten en altijd scherpe prijzen.

Snel binnen en duidelijke comunicatie/afspraken !! Gr. Dirk

Top…

Snel en goed

is prima

ik vind het zuper goed besteld volgen de dag was het er al

Prima, snel en goede service

De materialen waren supersnel geleverd. Een probleem met een defect werd direct en kostenloss opgelost.

De onderdelen snel geleverd. Goede prijs kwaliteit

Matig

Bestelling e.d. Is prima in orde maar…..voor het verzenden van een ventieltje € 5,95 rekenen en verzenden in een A4-enveloppe is iets teveel van het goede. Doen we niet meer.

Goed en netjes op tijd bezorgd

O

Goed en snel in huis

Heb rekje voor een sym allobesteld was binnen een dag binnen en zeer makkelijk te monteren blij mee

Ik heb een helm en masker besteld en heb de helm nooit gekregen!

Absoluut een aanrader

Snelle verzending en product zoals beschreven en aan een goede prijs!

Verkeerd product

Knipperlichtrelais besteld op basis van serienummer. Op de foto precies de goede, maar totaal de verkeerde opgestuurd. Ander serienummer, plus en min staan andersom, grabbelton idee. Erg jammer.

Gewoon een geweldig bedrijf

Een goed bedrijf en goede service. Zowel telefonisch als op de site.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK