heel tevreden

heel tevreden over de service bij jullie

Vriendelijke medewerkers correcte sevice

Gedaan wat gezegd is

Bestelling gedaan zag dat bevestiging niet helemaal gelijk was aan bestelling telefoontje gepleegd direct opgelost half uur daarna mailtje dat ze de info op de website gecontroleerd hadden en aangepast. Vg jan van der plas

Tevreden

Snel levering

Goede service, vandaag besteld morgen geleverd als het op voorraad is. Goed verpakt.

Goede onderdelen en snelle levering

Goed en snel , ik het zeker aanraden om hier te kopen .

uitstekend

vlugge levering mooi verpakt

Echt Snel

Goed service

Zeer interessant

Grote diversiteit van onderdelen tegen redelijke prijzen.

Fijne winkel/webshop, Ben een besteller, maar vd week even fysiek langs geweest. Je kunt alles vragen, niets is teveel en denken met je mee.

Goede service en klantvriendelijkheid

Altijd even behulpzaam en klantvriendelijk ook met inruilen fout bestelde artikelen. Zeer tevreden over m2

Makkelijk om t bestellen en zeer goed kwaliteit

Snelle levering, goed assortiment

Ze hebben veel maar niet alles op scooter gebied. Ook de schroefjes voor m'n scooter werden per stuk apart in een plastic zakje geleverd... heel apart en zeker niet goed voor het milieu. Voor de rest prima prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd.

hebben alles maar prijzig !

hebben alles maar de jullie zijn niet de goedkoopste en dat is belangrijk voor de jeugd wat het moet doen met zakgeld of spaargeld .

Ik bestel altijd mijn spullen daar. Perfecte service en super vriendelijk.

Goede verzending maar geen service

Bestelde per ongeluk een verkeerde startmotor. Ik mailen… krijg alleen te horen dat jullie hem niet hebben, niet even meekijken om er eventueel aan te komen via andere weg etc. Service is tegenwoordig ver te bekennen bij webshops. Vroeger zat producten besteld bij dit bedrijf..

Goede service en snel

Transparant en alles netjes op tijd en goed verpakt!

Half jaar geleden een scooter accu aangeschaft met als beschrijving ''Onderhoudsvrij''

In die periode de accu minimaal gebruikt. Nu ik weer wat vaker de scooter pak merk ik dat de accu het niet goed doet. Contact via telefoon wordt je doorverwezen naar e-mail. Medewerkers die bij de klantenservice werken doen alles behalve service verlenen. Je wordt beschuldigd dat je geen onderhoud pleegt aan je accu terwijl hij verkocht wordt als ''onderhoudsvrij''.

Sehr Hilfsbereit

Kompetenz und Hilfsbereitschaft, sehr nette Mitarbeiter. Trotz andere Sprache hat alles per Mail geklappt. Super Team vielen Dank

Bad start ended Well in ten days

When i ordered there was no confirmation email of the order, so i emailed them as i'm deaf, to be fair they mailed right back. The parcel shipping notice came in a few days and the GENUINE PART made it to me in England ten days after order. The main dealer in England quoted 6 months from Peugeot, So Happy days

Snelle en perfecte levering

Op maandag besteld,volgende dag al in huis.Goed op de hoogte gehouden van verzending bestelling.

een beetje geduld en alles in orde

bestelling juist aan het begin van een lang weekend met feestdag.... dacht al van ga dat nog moeten zien hoe rap alles hier is ook al staat op de website de volgende dag geleverd...; op maandag zag ik enkel dat het geld van de rekening was en nog niet eens een bevestigingsmail van mijn bestelling ontvangen... dus efjes een berichtje gestuurd via de chat om bevestiging te vragen.... een half uur later bericht dat de bestelling klaargemaakt was en dinsdagmiddag in België thuis geleverd. TOP. de reden van de vertraging lag waarschijnlijk bij het feit dat de banken soms een betaling niet doorstorten in een lang weekend, dus had ik al direct iets van niet schieten naar de winkel maar een beetje geduld hebben, die kunnen er ook niet aan doen dat ze het geld pas op maandag zien verschijnen; gans lijstje onderdelen besteld en alles piekfijn geleverd.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK