Zeer snelle levering

De levering was binnen 2 dagen, produkt prima in orde, leuke prijzen. Ik wil iedereen M2trading aanbevelen.

Na gekomen order bestelling was prima verpakt.

mijn 1e ervaring met jullie is goed en positief verlopen.

Eerder was t goed deze keer niet

Vrijdag uitlaat besteld zou woensdag binnenkomen, woensdag niks gehoord. Toen maar gebeld en hij was nog niet binnen dus zou vrijdag sowieso bij mij zijn, vrijdag weer niks dus weer gebeld en toen was het woensdag pas weer dus lang gewacht en moest er zelf achteraan gaan. Ipv dat ze het je ff laten weten of een belletje geven gewoon niks gehoord en lang gewacht. De anderhalve ster is voor de klantenservice die was wel goed

Geweldige service

Als eerst ontving ik een andere uitvoering uitlaat als besteld, contact opgenomen met klantenservice, ik kon kosteloos terug sturen, heb ik dezelfde dag gedaan. Binnen 2 dagen had ik mijn juiste uitlaat binnen!

Super snelle levering

Goede materialen, snelle levering.

Uitstekende service (zeer klantvriendelijk en behulpzaam)

Ik kreeg per ongeluk de verkeerde uitlaat toegestuurd. M2Trading erkende de fout, verontschuldigde zich en ik kon kosteloos de uitlaat retourneren. Toen we de juiste uitlaat ontvingen, bleek deze niet te passen (inschattingsfout van onze kant). Ook dit keer kon ik het kosteloos terugsturen en kreeg mijn geld terug zodat ik de de correcte uitlaat kon bestellen. Deze ontving ik direct de volgende dag. Kortom, de communicatie met de medewerkster verliep snel en op een prettige manier en er werd gewoon praktisch gehandeld zonder dat er moeilijk werd gedaan. Dus top!

netjes en snel

netjes levering en op tijd

Behulpzaam bedrijf Top.

Duidelijk bedrijf.

Was Goed

Betrouwbare webshop

Snelle verzending.

Snelle levering van juiste onderdelen

Na snel de juiste onderdelen gevonden te hebben op de site was het makkelijk bestellen en snel geleverd. Top.

correct en keurig afgehandeld

correct en keurig afgehandeld

Onderdeel paste niet maar bij retouraanvraag gfen retouretiket

Ik heb verleden woensdag het onderdeel binnen gekregen en donderdag gemaild dat dit niet passend was Bij vraag voor een retouretiket kreeg ik een mailtje terug wat verwees naar de algemene voorwaarden maar geen retour etiket en ook gen antwoord meer op mijn volgende mail. Vind ik vrij onbeschoft en meld dit ook bij de waakhond voor webwinkels.

Zeer snelle service

Zeer goede service.

Een prima afwikkeling

Makkelijk en snel

verkeerd besteld, keurig afgehandeld.

Wij hadden een verkeerde bestelling geplaatst. Binnen 1 week keurig afgehandeld en geld terug.

Uitlaat besteld pasde niet terug gestuurd en geld terug opgelost.

Niet meer dan redelijk

Lange levertijd, vervolgens iets erbij waar een gat in zat en 2e hand leek te zijn.Terruggestuurd en nieuw ontvangen. Maar ook geen beste kwaliteit.

Goed verpakt ontvangen

Keurig verpakt en dus transportschadevrij ontvangen. Helaas later dan gewenst, maar dat is in deze tijd niet anders.

besteld en snel geleverd

Dik tevreden

Artikel via internet besteld en binnen 1 uur kunnen afhalen :)

Snelle levering en duidelijke website

Past goed werkt zeker goed makkelijk te moneteren alleen de pakking is niet fijn want buigt heel makkelijk de ringpakkingen werken beter snel geleverd binnen 2 dagen dus de pakking was enige nadeel

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK