Bijna helemaal goed

Voorspatbord beschermstang zaten de verkeerde schroeven bij (te groot), de rest (zijpanelen en achterlicht beschermstang) prima in orde. Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.

Fantastische service en klantvriendelijkheid!

Super attent personeel + ze komen hun woord na!!

slecht

uitlaat besteld voor mijn peugeot Vivacity 2takt tot 2008 25km/u. na montage was de snelheid 40 km/u. In de omschrijving staat dat deze uitlaat de beste vervanger is voor peugeot.het gaat om uitlaat sito 726 begrensd 25km/u. de uitlaat kon niet meer teruggestuurd worden omdat deze gebruikt is. ik heb dus geen goede ervaring met M2 Trading

niet juiste bestelling

artikelen wat op de site staan , niet op voorraad, wacht al een tijdje op terugbetaling

mooi beenkleed (blij mee)

beenkleed snel ontvangen (1 dag voor afgesproken datum) lijkt goed warm en waterdicht maar ga hulp inroepen om het vast te zetten vond de tekening niet heel duidelijk (en ben wat onhandig)

Prima bedrijf

Goede prijs kwaliteit

De bestelde onderdelen snel en netjes verpakt geleverd!

Super bedrijf

Prima bedrijf veel onderdelen goede prijs

Electrische choke past alleen met aanpassing.

Electrische choke passend voor Sym 4T: klopt, maar de bevestigingsbeugel moest worden aangepast. Dus eigenlijk niet passend Prijs/kwaliteit en levering in orde.

Snel bezorgt goede prijs

Product zoals omschreven en snel geleverd

Product zoals omschreven en snel geleverd

Tevreden

Mijn bestelling is op tijd aangekomen en ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden met het netjes en super snel bezorgen van het product wat ik had besteld .

Direct gevonden

Onderdelen besteld en Sel ontvangen gemonteerd en probleem was opgelost, zal zeker in de toekomst nog bestellingen doen.

Zeer snelle levering

zeer goed

Top en lekker snel!

na lang zoeken had m2trsding het juiste onderdeel,mooi!

Vlotte klantenservice

Snelle levering en perfecte service

Meerdere onderdelen besteld. Passen perfect. Telefonisch wordt je goed geholpen

Slecht

Windscherm besteld, na advies van m2. Besteld met bevestigingset waar vervolgens de helft niet bij zit wat je schijnbaar apart moet bestellen, dit staat niet beschreven op de site. Eindelijk alles compleet past het windscherm helemaal niet op de scooter waardoor mijn man gaten heeft moeten boren in zijn kappen. We hebben geen zin om alles terug te sturen, want dat zal ook een hoop gedoe kosten. Wij gaan hier niet meer bestellen.

Bestelling niet afgestuurd, daarna weer vertraging

26/9 iets besteld, 1/10 gemaild, 2/10 feedback dat er wat fout was gegaan bij de bezorgdienst. Ok, kan gebeuren, waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Toegezegd dat ik 3/10 dan de bestelling zou krijgen, het werd uiteindelijk 7/10. Fout maken kan altijd, maar dit duurde echt veel te lang!

Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie

Alles is goed en snel verlopen. Vooral de communicatie vond ik prettig. Ook de prijs was goed.

Spullen passen goed

Goed spul voor normale bedragen

Tevreden

Topwebshop!

Uitlaat, banden en remblokken besteld, zou in principe op een woensdag geleverd worden. Helaas werd dat vrijdag, ons netjes op de hoogte gehouden van de oorzaak en toch snel gehandeld. Snelle communicatie. Bedankt!!

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK