Netjes

Snel en correct geleverd

Keurige mensen.

Mijn bestelling voor een brommer die al 20 jaar niet meer gemaakt word , ging perfect. Via hun mooie website. De door mij verkeerd bestelde delen werden, na een belletje van mijn kant, zonder enig probleem terug genomen en omgewisseld voor de juiste onderdelen. Da's nou goede service.

Beter is er gewoon niet!

Zal het kort houden.. 1. ardige en behulpzame mensen dikke 10. 2. 9/10 snell thuis geleverd. 3. Items/producten zijn van topkwaliteit. 4. Hebben bijna alles wat je zoekt!. 5. een mooi en duidelijke wepsite.

Zeer slecht

Een review op mijn reactie nog geen 5 minuten na mijn reactie hier over de foute kappenset yamaha bellen ze mij dat het stopt omdat ik hier mijn mening heb gegeven niks oplossing niks hulp shame onn you bedriegers

Voor zo een klein stuk plastic!!

Alle onderdelen zijn te verkrijgen behalve mijn artikel, heel slecht!!

Overzichtelijk en duidelijk

Goede onderdelen

Schandalig

Ik koop een specifieke gaskabel voor de tomos revival en vervolgens is die te kort. Schabdalig dat dat niet uitgezocht is.

Schnelle Lieferung, alles bestens!

Precies zoals verwacht en een snelle levering.

Waren op tijd. Goed verpakt. En elke keer een mail gekregen hoe de order verliep.

Producten goed, levering nu al 2 keer vertraging met 1 dag

Ik heb een dag vrij genomen voor het pakketje

Tevreden

Snelle levering vandaag besteld morgen in huis, Meestal klopt dit niet bij andere bedrijven Ik had ook de verkeerde onderdeel besteld Terug op gestuurd en geld terug gevraagd zonder probleem

Bestelling is snel geleverd. En goed verpakt. Geweldigg!!

super

eerste review is fout na alle stress die ik had hebben ze het probleem toch super opgelost zeer tevreden exuses voor de eerste review

slecht

ze laten niet weten als de bestelling vertraging heeft en annuleren dan je bestelling

Snel en goedkoop met goede inventaris

Snel en goedkoop met een mooie voorraad aan onderdelen

Snel in levering, fijne service.

Levering was sneller dan aangegeven, dat is fijn. Snelle reactie op vragen, en geen enkel probleem om een beschadigd artikel retour te sturen. Groot assortiment.

Vlotte levering, welke uiteraard aan de verwachting voldeed, en tegen een zeer scherpe prijs.

Goed geholpen en op tijd bezorgd

Goed geholpen op tijd bezorgd

Onbetrouwbaare bezorgindicatie

Bedrijf is niet correct over levertijden hanteerde de mooie voor x besteld dan x in huis maar verstuurt vervolgens 3 dagen na bezorgindicatie pas pakket.

Gewoon super vriendelijke mensen

Goed geholpen, en volgende dag in huis!

Ik had n vraag via mail gestuurd want ik wist niet welk onderdeel ik moest kopen. Meteen antwoord met 'n link welke ik moest hebben. Besteld en 'n dag later was 't al binnen!

Perfect geregeld!!!!

Snelle levering en goede communicatie!!

Goede site

4 De Ren