Product besteld op maandag, zou er uiterlijk vrijdag zijn, omdat het een hobby betreft en de pakketdiensten druk zijn de week erop op een woensdag pas gebeld met de vraag waar het product bleef, hier zou ik die zelfde dag reactie op krijgen. Geen reactie dus de dag erna weer gebeld waarop ik te horen kreeg dat het pakket nog niet verstuurd was, deze persoon was behulpzaam en heeft het orderpicken naar voren geschoven en de zelfde dag kreeg ik nog een track&trace code. Echter heb ik een maand na het plaatsen van de bestelling (en uiteraard weer 2 telefoontjes later) nog steeds geen pakket ontvangen en ook geen oplossing geboden gekregen behalve dat ik op de hoogte gehouden zou worden. Inmiddels een brief geschreven met daarin de eis binnen 10 werkdagen het geld op mijn rekening bijgeschreven te zien staan anders wordt rechtsbijstand ingeschakeld.
Beste, PostNL moet ook de kans worden gegeven om dit te onderzoeken. Zomaar iets terugbetalen of opnieuw opsturen zal dan vanzelfsprekend niet gebeuren om uit te sluiten of fraude aan de orde is. Dit heeft overigens geen maand geduurd. Het is begrijpelijk dat lang wachten op producten welk zijn betaald frustrerend kan zijn. Enig geduld werd dan ook gevraagd maar dat pakte spijtig genoeg niet positief uit zoals is te lezen in de laatste zin van de review. Ondertussen is dit uiteraard al opgelost. Mvg, Team M2trading
Top service en vooral goed kwaliteit.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Snel geleverd en prima product
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
product gekocht, welke na ontvangst niet goed blijkt te zijn. is natuurlijk mogelijk, omdat niet alles getest kan worden. na reclamatie weigert men nieuw product op te sturen en geleverde product terug te nemen, omdat e.e.a. "gebruikt" is.
Beste, Toelichting: Mr heeft een importscooter en met de nieuw uitlaat loopt de tweetakt scooter naar eigen zeggen nog maar 10km/h. Geïnformeerd waar dit aan ligt maar dat zou niet kunnen. Tweetakt scooter zijn niet zo moeilijk en Mr weigert om aan te geven of het een snor of brom aangezien dit wel iets is als men een uitlaat ''snel'' monteert. Agressief, dwingend en dreigend gedrag zijn de termen welke kenmerkend zijn. Om het nog leuker te maken e-mailt deze met twee verschillende e-mailadressen onder twee totaal afwijkende namen. Mvg, Team M2trading
Retourneren en verzending is prijzig maar verder prima
Beste, Spijtig dat wij een onvoldoende krijgen terwijl wij duidelijk de prijs aangeven. Het staat u vrij om te kopen met prijzen waar u zich in kan vinden. Mvg, Team M2trading
Voor de eerste keer besteld bij M2Traiding, en supersnel ontvangen. Het bestelde "uitlaat" was netjes verpakt en zoals omschreven. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en heb een volgende onderdeel dan ook weer besteld. En mocht je vragen "email" hebben, wordt er netjes en snel gereageerd. Top!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Op woensdagavond iets besteld. Dan verwacht je dat er donderdag of vrijdag verstuurd wordt. Dat werd pas maandag en ik had het dinsdag. Ook geen bevestiging van verzending gehad. Voor de rest vriendelijke mensen als je de klantenservice belt. Iets sneller verzenden en dan geef ik een 10!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Ik heb een spiegel en een remhendel voor mijn vespa lx. De kwaliteit is heel goed. De telefonische contact is super vriendelijk en behulpzaam. De winkel is aan te raden en hij staat in mijn favorieten.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Zeer grote keuze. Goede prijzen. Snelle levering.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Dik tevreden over de zeer vlotte behandeling en verpakking van het produkt Een aanbeveling waard!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Product van goede kwaliteit en geleverd op de afgesproken dag. Alles dus prima.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Kan niet beter, bestelling had ik snel en keurig ontvangen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Snel en juist geleverd voor een mooie prijs
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Alarm zeer snel geleverd en goede telefonische service
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
De leevering was snel . En De Vacum Benzinekraan was goed en zag er mooi uit aan de buitenzyde
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Geweldig snel goed produkt fijne service
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Voor de eerstemaal iets besteld en alleswas op tijd top van jullie
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Uitstekende advisering, goede prijs-/kwaliteitverhouding, snelle levering!
Perfect Goede levering !
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Alles is helemaal prima gegaan.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
goed gerief voor scherpe prijzen, levering naar belgie was snel in 2 dagen . was wel een ander model batterij, maar gelijkwaardige kwaliteit. alles ok dus
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Een goede en snelle levering,prima prijs en goede service
Snelle levering,goed verzorgd
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Goede website en een nette prijzen