Snelle levering goede prijs

Product snel geleverd en tegen de laagste prijs

Top service en snelle levering

Snelle service overzichtelijke site!

Kan hier nog weinig over zeggen maar het lijkt mij een bedrijf met goede service

Ik had een uitlaat besteld voor mijn Vespa maar bleek de verkeerde te zijn Deze kon ik zonder problemen retour sturen Mvg

De onderdelen die ik nodig had om mijn scooter op te knappen waren snel in huis. De onderdelen waren goed verpakt en direct gebruiksklaar.

Snel en goed

2e keer dat ik iets bestel...1 was remhendel met reservoir, 2e keer een 2 takt toerbegrenzer...beiden voor een CPI.. Alles kwam op tijd, goed verpakt en snel, tevens past alles.

Niet echt goed

Ik had 2 v-snaren, een kickstart rondsel en een kilometerkabel besteld maar de bestelling was 3dagen telaat en werd pas verwerkt toen ik voor de 2e keer belde, toen werd de bestelling gesplit omdat er 1 v-snaar nog niet binnen was en 2dagen later zou komen. Het is nu 1week geleden maar de 2e v-snaar is nog niet binnen. En het kickstart rondsel past niet en ik werd niet geholpen toen ik klantenservise daarover belde, dit is al de 2e keer dat ik hier een kickstart rondsel koop en dag ik de verkeerde krijg, ik vind het jammer dat het zo moest gaan

perfect.

snelle levering en de producten zijn zoals beschreven op de website helemaal goed :)

Uitstekend!

Snel geleverd en de producten waren goed.

Snelle professionele service

Service super zo snelle reactie dat annuleren van producten zelfs nog ging terwijl bestelling al geplaatst was.

product snel ontvangen

bezorgd op datum zoals beloofd op de site

Snelle levering en netjes verpakt

Hebben heel veel op het gebied van mijn scooter. Snel geleverd en een goede kwaliteit

Klopte gewoon

Snel geleverd en werkt goed

Erg slechte service

1,5 week terug een bestelling geplaatst dit zou de dag erna bezorgd worden. Immers alles op voorraad. “Zogenaamd” zaterdag niks dus toch even gebeld. Stikkers ontbraken nog. Zou maandag bezorgd worden. Ma, di en woe hetzelfde excuus gekregen en elke dag werd mij beloofd het pakket te zenden met stikkers als nalevering. Het lijkt erop dat een envelop opsturen met stikkers naderhand toch de duur is. Uiteindelijk na 1 week precies mijn voorraadspullen binnen en van de stikkers nog niks gehoord

Goed product en snelle levering

De bestelling naar twee dagen al binnen heb de carburateur gemonteerd en de tomos loop weer als een nieuwe.

snelle levering met duidelijke handleiding

je krijgt wat je ziet met duidelijke handleiding netjes verpakt

Makkelijk

Snel

goede en snelle levering en goede producten

:-)

Belachelijk

Leveren niet volgens de levertijd. Onderdelen passen niet op het merk/type wat ze aangeven en als je mailt dat het niet past dan krijg je een bijdehand antwoord dat ze geen glazen bol hebben.

Hen senioren telefoon van fysic voor mijn moeder gekocht. De fysic FX5520 ideaal voor senioren, echt aan te bevelen

snel

lekker snel ontvangen

Top en snel

Was snel en correct

Juiste informatie op website. Snelle bezorging. Kwaliteit product goed.

snel, goed en goedkoop

Artikel goed omschreven, passend, snel geleverd en tegen een redelijke prijs.

Prima geregeld.

Voor de 1ste keer bij M2trading besteld. Op tijd geleverd, geen problemen.

goede levering

bestellen en je krijgt het.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK