Alles netjes verzorgd

snelle service

Ik bestel wel vaker hier snelle service goede prijzen!!

Goede uitleg over de producten en snelle levering

Verkeerde product ontvangen.

Blijkt dat 2 producten hetzelfde artikelnummer hebben. Ik kreeg een niet besteld product geleverd. Het Goeie product is nog steeds niet toegestuurd. Antwoord van medewerkster was, u krijgt het voordeel van de twijfel. Dus het bedrijf maakt een fout en aan mijn klacht wordt getwijfeld? Ik wacht nog steeds.3 sept zou het geleverd worden. Gemaild voor aanvullende vragen omdat bedrijf telefonisch bijna niet bereikbaar Is. Ik ben nog steeds niet Teruggemaild.

Goeie omschrijving en snelle levering

Erg makkelijk te installeren en snel geleverd

Snelle levering en product zoals omschreven

snelle levering, product zoals omschreven, een aanrader om bij dit bedrijf te bestellen

Supersnel

Enorm groot scooter scherm binnen een dag bezorgd. Prima prijs en kwaliteit.

Heel goede service heel goed perfect ga zo door

Ik heb een onderdeel bestelt en op afgesproken tijdstip binnen gehad. Helemaal top jullie zijn goed bezig jongens top top top ga zo door

Eerste bestelling lag 2 dagen na bestellen al klaar voor ophalen. Met de 2e bestelling was iets fout gegaan met de levering echter na een keer bellen naar M2Trading kreeg ik de volgende dag de melding dat ik mijn bestelling kon komen ophalen. Doen ook niet moeilijk als je een onderdeel achteraf niet nodig blijkt te hebben en met de order en in verpakking komt ruilen. Top service! Aanrader!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Prima kwaliteit voor de juiste prijs en snelle en goede levering

Goedkoop

Zeer snelle leveringtop

Goede en snelle levering

Excellent

Snelle en nette levering van een goed product.

bad experience

I have ordered, I paid and I haven't received my package. It's one month now and I'm still waiting for the parcel. I tried to contact with the shop but I still haven't received an answer.

Goed en snel

Sneller dan gevraagd geleverd had zelf gepland op dinsdag maar werd al op zaterdag geleverd . Goed verpakt en goed product

goed maar kan beter

Als iets niet voorradig is, dan is het hanidg om de koper hiervan op de hoogte te stellen. Anders moet de koper heel lang zitten wachten terwijl op de website 2-3 dagen als verzendtijd aangegeven wordt.

Gewoon zo als het hoort, voldoet aan de verwachting

zu lange Lieferzeit

Teile soweit gut. Kommunikation über Telefon sehr nett. Email sollte direkt kommen das der Liefertermin nicht gehalten werden kann im Vorfeld. Habe 5 Tage länger gewartet als angegeben. Wäre Email gekommen würde ich volle Punktzahl geben.

Chinees merk

Ik heb een uitlaat besteld, ze garandeerde mij een standaert origenele uitlaat voor een orbit 2 brommer. Nu zie ik chinese tekens op mijn uitlaat staan dus dit is al niet origineel. Ook is mijn uitlaat kleiner dan normaal waardoor ik hem niet 100% op de juiste manier kan vastmaken.

Goeie zaak om spullen te halen

Netje afgeleverd Tevereden

Geweldige service

Door onduidelijkheid mijnerzijds hebben ze het professioneel opgelost. Klasse !!!!

super

Snelle levering en snelle afhandeling retour gestuurde product

Prima levering zoals aangegeven bij bestelling

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK