duidelijk,netjes ,snel!

goed op de site kunnen vinden, makkelijk besteld, snel en netjes geleverd

Snel geleverd en goed verpakt De site heeft een juiste omschrijving van de artikelen. En het is nog eens goedkoop ook

Heel snel mijn onderdeel kunnen ophalen

ik had vrijdag het onderdeel besteld en dinsdag kon ik het al ophalen.

Super netjes en snel

Mijn bestellen snel ontvangen en precies goed Geleverd zou cker weer bestellen

De artikel is precies hoe de beschrijving was helemaal top

Geweldig! Snel geregeld!

Fijn dat ik gelijk na de eerste dag een mailtje kreeg, dat mijn pakket veel later binnen kon komen. Zelfs 2 weken later! Gelukkig is het pakket na 4 dagen al ontvangen hartelijk dank!

Producten zoals omschreven snel verpakt en verzendklaar gemaakt. Enige minpunt was dat op google vermeld werdt dat de verzending gratis zou zijn.

Was makkelijk via de site bestellen binnen een paar dagen in huis.

Snelle levering, geleverd zoals afgebeeld, netjes verpakt

Goeie service doen wat ze zeggen

Producten naar verwachting in huis op de tijd van aangeven via post nl erg fijn

Altijd goed

Snel gevonden op de site. En snel in huis

Mooi bedrijf

Goed bedrijf komt afspraken na en een goede prijs kwaliteit verhouding

De product was goed

Ik heb de bestelling 1 dag later dan wat het geeft op site de product was perfect

Keurig behandeld

Goede en snelle service

wereld winkel alles prima geregeld

bedrijf waar je op kunt rekenen!!!

Snelle levering top

Goede shop en makkelijke betaling en veel producten top. Bestel zeker meer hier. Thanks.

Bestelling snel geleverd

Goed geregeld.

Producten goed

Website geeft aan: op voorraad, vandaag besteld morgen in huis. Helaas 3 keer contact moeten opnemen, omdat ik geen emails ontving, mijn pakket niet de volgende dag had en uiteindelijk een product later werd geleverd wat helaas na 2 keer telefonisch contact niet was doorgecommuniceerd. Producten waren prima in orde, dus ondanks de slechte communicatie leveren ze wel perfecte dingen.

Goede ervaring!

Had 2 remklemhendels besteld specifiek voor een aprilia sr50. Er kon alleen 1 geleverd worden; degene die wel geleverd kon worden snel ontvangen, en voor de andere het geld retour ontvangen. Tussentijds goede combinatie. Toppie!

Goede service, product snel binnen

Goeie kwaliteit

Snelle levering en een mooie prijs

Levering duurde erg lang

Levering ca 5 dagen terwijl de site aangaf dat het product op voorraad was. Dat was beetje jammer

Ging een beetje moeizaam de communicatie

Omdat in niet goed wist om welke bestelling bij welk model hoorde heb ik gebeld werd zeer vriendelijk te woord gestaan heb uit eindelijk mijn bestelling gedaan naar aanleiding van het telefoongesprek, Het pakketje was er zeer snel maar helaas paste het niet, was van een ander model heb het gelijk teruggestuurd. Was erg teleur gesteld dat ik niet het juiste model had ontvangen heb juist daarom even gebeld naar het bedrijf. Naar aanleiding van wat heen er weer bellen over hoe en wat is de betaling netjes terug gestort op mijn rekening inclusief de porto kosten die ik zelf moest betalen op het postkantoor. Ze hebben het heel netjes opgelost vind ik, ondanks de reviews bij Trostpilot waar ik niets van heb ondervonden ging gewoon goed het was een goede service. Bedankt M2 Trading

Snelle response klantenservice

Besteld: een standaard v-snaar, berensring en rollertjes Order werd in eerste instantie niet verzonden, toen ik een mail stuurde kreeg ik binnen een uur een reactie en die middag volgde de track en trace melding. Netjes verpakt. Wat ik fijn vond was dat bij de productomschrijving duidelijk stond dat het om de standaard piaggio zip onderdelen ging, en dit was ook zo (na controle) bij levering.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK