Mijn ervaring met M2trading ja goed, maar niet blij Dat ik afterparty niet nog gebruiken

super goed

zeer snelle levering super

Hobby

Prive hobby 70cc aerox Ik bent happy met app m2trading

Snelle levering en goede prijs.

schandalig niks gelevert

dus dan bestel je donderdag zou je toch zaterdag zeker je spullen verwachten die besteld heb maar kreeg niks en geen bericht vind het schandalig

donderdag besteld maandag geanuleert door m2 trading

deze gasten donderdag wat besteld zaterdag nog geen bericht van ze dan vraag je waar je bestelling blijft en dat je het nogal schandalig vind maandag een mail geanuleert dit bedrijf is echt slecht !! vanplaats de schuld op zig nemen dat ze telaat waren dat is natuurlijk te moelijk

Bestelgemak en snelle levering

altijd vlot besteld en snel geleverd

Uitgebreide Website, snelle service

De website is uitgebreid en helder/overzichtelijk. Bestelproces verloop prima en de service is evenzo goed. Wat ik bestelde kon niet direct de volgende dag geleverd worden, maar pas de dag erna. Geen probleem ik had geen haast met de bestelling. Producten zijn goed verpakt en in mijn geval verzonden via PostNL. Al met al zéker geen klagen, en de volgende keer bestel ik hier weer! Ik ben dus een tevreden klant!

Minder goed

Mijn bestelling was absoluut niet goed ingepakt en heel erg beschadigd bij aankomst. Het licht kapje dat ik besteld had zat gebroken in het plastic.

Goede spullen op tijd binnen ewoon heel netjes

Donderdags besteld vrijdag in huis echt super

Super geregeld!

Ondanks de aankondiging van eventuele vertraging door Corona toch een dag eerder ontvangen dan verwacht!

Grweldig

Geen woorden voor

Prettige samenwerking...goede service!

Correcte afhandeling van de bestelling.. Die kwam keurig op tijd binnen. Mooi zadel! Een volgende keer kijk ik zeker weer even bij M2trading.

Heel goeie stukken

ik heb een uitlaat,luchtfilter, 2T olie besteld en alles was prima. En een heel snelle levering top!

Mijn ervaring met M2trading ervaar ik als fantastisch,goede levering van de bestelde producten,mooi op tijd,producten perfect passend. Ik ben hier zeer tevreden over

Snelle service. Product zoals beschreven. Goedkoper dan elders.

Goede en makkelijke site Bestelling gedaan. Goed en snel verzorgd.

Excellent

Products are perfect.

Snelle en correcte levering.

het juiste materiaal zoals belooft

Al de spullen die ik bestel bij jullie zijn van goed kwaliteit en past precies, ook een snelle levering

Prima side

Zoals beschreven.

had perongelijk 2 keer hetzelfde besteld terwijl ik er 1 nodig had. Op gebeld en hadden ze meteen geanuleerd en nieuwe besteld juiste hoeveelheid en snelle levering En mooie uitlaat

Fijn dat de bestelling zo snel binnen was

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK