Vlugge prima service

Prima service aan een scherpe prijs !

Snelle levering en zoals het moet

Snelle levering en zoals het moet

Goede service maar weinig instructie methoden inbegrepen of te bekijken.

Service en verkoopsysteem zijn zeker een pluspunt. Jammer dat er weinig grote of complexere onderdelen zijn die op veel of zelfs alle tijden een instructie nodig hebben, ontbreekt en of er geen instructie op of via de site te vinden is. Expertise in de shop is uiteraard niet monteurs expertise en dus ook minder betrouwbaar. Online of inbegrepen documentatie zou waarschijnlijk nog meer mensen in de doelgroep vaker/eerder doen kopen of er nu wel of niet sprake is van een goedkopere aanbieder, waarvan de schrijver er één van zou zijn.

goede snelle service

kappenset was binnen 3 werkdagen geleverd

zeer tevreden

Had een voordrager besteld en deze was kapot geleverd. Gebeld en zonder moeite gewoon een nieuwe opgestuurd gekregen. Ook nog extra service. Werd gebeld dat de nieuwe binnen was en gecontroleerd was en dat hij dezelfde dag nog verzend zou worden. Top service!

Keurig

Bestelling netjes op tijd en relais werkt top!

Prima shop voor u onderdelen

Gaat er wat mis wordt het zeker opgelost.

Good stuff

Alles keurig netjes ontvangen en redelijk op tijd. Denk dat ik daar vaker mijn spulletjes voor de Vespa Sprint aanschaf.

Wat ik besteld heb was heel snel aanwezig.

De remblokjes waren snel aanwezig om afgehaald te worden.

alles correct verlopen en toegkomen

vlug en correct op de afgesproken tijd geleverd

super goed

prima behandeld en prima voorraad bestellen en afhalen is hun motto

Netjes op tijd geleverd, jammer het artikel was niet goed verkeerd besteld, gelijk terug gestuurd binnen 3 dagen geld tedug op de bank

Een regenhoes besteld. Bleek de verkeerde maat. Terug gestuurd, grotere besteld. Binnen 2 dagen geld terug en nieuwe hoes binnen.

Op tijd de spullen geleverd zonder schade

nvt

Ik ben erg tevreden

Ik las allerlei negatieve recensies nadat ik de bestelling geplaatst had. Maar ik ben erg tevreden en ik had ook snel alles in huis.

Triest dat een bedrijf tijd heeft om te reageren op slecht recensies.

Asociaal bedrijf. Komen niet met oplossingen hebben geld ontvangen maar leveren niet. Leggen het probleem bij post NL. €54,95 Dus kwijt want dat betalen ze ook niet terug en laten niets meer van zich horen. Wel zie ik dat ze tijd hebben om op slechte recensies te reageren. Zoals op een eerdere recensie van mij. Al was dat persoonlijk per mail. Daar werd even medegedeeld dat ik na het plaatsen van mijn recensie niet meer verder geholpen werd omdat de recensie zo slecht was. Ik heb de recensie juist geplaatst omdat ik niets meer van ze gehoord had qua oplossing. En Jahoor dan waren ze inene wel snel.

Ik ben blij dat mm dochtertje veilig achterop zit op de retro scooter ik geef een goeie 9

Netjes op tijd

Zeker een aanrader

Ondanks dat ik het verkeerde onderdeel bestelde goede service

Makkelijk te zoeken dmv het te doorlopen menu. Waardoor je eerst je eigen scooter selecteert en dan het bij jouw scooter behorende onderdeel. Mocht het onverhoopt toch fout gaan dan kan je het artikel retourneren. Mits je de verpakking en zo in nette staat terug stuurt

Goede kwaliteit, scherpe prijs

Goede kwaliteit, scherpe prijs Snelle levering Prima service

Optijd bezorgd

Netjes en optijd bezorg. Goed ingepakt!!

Goede setvice

De levering was snel en goed En de prijs van de artikelen zijn ook normaal

Goed en snel geholpen

Juiste prijsverhouding en gevraagde product voldoet aam de eisen

Alles vlot zonder gedoe de volgende dag geleverd

Alles vlot zonder gedoe de volgende dag geleverd