goede service en kwaliteit

Voordat ik ging bestellen op deze site zag ik veel negatieve revieuws van mensen die zeggen dat de levering heel lang duurt en sommige spullen niet aankomen maar persoonlijk heb ik daar geen last van gehad alles verliep zoals het hoorde en ik heb al zon 5x producten bestelt in het bij deze winkel zonder problemen

Redelijk

Naar klacht geen reactie Nu twee maal achter elkaar

Goed product voor een goede prijs

webwinkel voor herhaling vatbaar Snelle levering Goed product Goede kwaliteit Goede prijs

Super service

door postnl beschadigd pakket ontvangen. Waardoor item kapot geleverd werd. Kontact met service center gehad en super opgelost 2 dagen later alsnog het item ontvangen

Goede website

Al eerder spullen besteld ,en ook deze keer snelle levering en voldoet aan mijn eisen

Super snel!

super snelle service. Top!

Helemaal top

Goede e-mail verkeer, op tijd verzonden en goed verpakt. Product als omschreven, Maar monteren ging wat lastig omdat het net aan past!! (Fiddle 2 valbeugel achterkant)

Prima bedrijf

Al meerdere keren besteld bij M2 goede producten en snel geleverd

je krijgt wat je besteld en post nl komt al aangesneld

super snelle levering , Producten top .

Snel Juiste producten

prima service. duidelijk en op tijd

prima product

Snelle levering. Ook correcte retourbehandeling

Ik had een onjuiste uitlaat ontvangen voor mijn scooter. Op de website had ik voor de juiste gekozen. Retour zenden was geen probleem. Snel mijn geld retour. Waarom niet de volle 5? De uitlaat was niet geschikt voor mijn scooter. Dus eigenlijk buiten mijn schuld. Als ik ook de verzendkosten had terug gekregen waren het de volle 5 zeker waard geweest.

snelle service

prima service en snel geleverd

Super service en snel geleverd

Onderdelen besteld dag erna geleverd. Super.

Uitstekende service en nog snellere levering

Men is echt klantgericht met een uitstekende service en zeer snelle levering. Vrijdag's besteld, zaterdagmorgen in huis....top!

Meerdere goede ervaringen

Vriendelijke klantservice, snelle bezorging, retourneren ook geen probleem. Dikke prima!

goed product snelle levering

goed product snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht

Duidelijke site en snelle levering.

Snelle en goede service

Smorgens besteld en dag erna verstuurd naar mij via post nl! Netjes verpakt en duidelijk website!

Zeer tevreden!

Binnen 1 dag ontvangen!

Prima service!

Zeer snelle levertijd en scherp geprijsde producten!

Good work M2 Team

In overleg met M2 besteld en goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling c.q. snelle levering. Mooi product leuke prijs.

Zeer goede service

Besteld en op de dag van levering gekomen voor herhaling vatbaar Gr.p

Snel en goed

binnen 3 dagen mijn bestelling binnen

Prima, alles gekregen wat ik besteld heb.

Top.

4 De Ren