Goede ervaring ,behulpzaam en vriendelijk .
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen en kan u weer veilig rijden! Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
Bestelling en afhandeling prima
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
netjes bezorgd en duidelijk op de hoogte gehouden. Erg fijn!
prima ervaring
Goede service, snelle afhandeling
Geen opmerking
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Prijs, kwaliteit en levering prima
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen en u kan weer plat door de bocht! Mvg, Team M2trading
Snelle levering en het goede onderdeel
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen en kan u weer rijden! Mvg, Team M2trading
Goede service en snel
Ik zal weer bij M2trading inkoop doen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen en nu weer met vertouwen rondrijden! Mvg, Team M2trading
Goede kwaliteit product. En snel bezorgd
Zeer snel geleverd , toppie
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Snelle levering en bijzonder goede service. Er wordt persoonlijk gebeld als de zending klaar voor verzending is.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen en nu weer veilig rijden! Mvg, Team M2trading
na de bestelling te hebben geplaatst wordt je zeer uitgebreid op de hoogte gehouden. De levering was ook vlot. Helaas had ik me vergist en het verkeerde onderdeel besteld. Nadat ik deze retour had gezonden werd ik wederom weer keurig op de hoogte gehouden en werd het juiste onderdeel weer snel verzonden.
Ik had een scooter gekocht die al meerdere jaren stilstond. Nu vroeg ik op deze site wat ik nodig had en wat ik kon doen om deze weer goed te kunnen starten. Ik kreeg hier een hele keurige antwoord op en het hielp mij zeker verder.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen en scooter al klaar voor de winter? :) Mvg, Team M2trading
Producten zijn goed. Maar als je op de site zet,vandaag besteld zaterdag geleverd moet je dat ook nakomen. Niet dinsdag leveren.
Beste, Tot onze spijt is dit helaas gebeurd waarvoor onze excuses! Wel jammer dat bij de bestellingen waar het goed ging er nooit een review is geplaatst en nu opeens wel.. Dat geeft geen eerlijk beeld. Mvg, Team M2trading
3 verschillende elektronische ontstekingen besteld omdat ik niet zeker wist of deze zouden passen. Uiteindelijk 1 gehouden en 2 teruggestuurd. 1 was zelfs (voorzichtig) gemonteerd geweest en bij de andere was een connector gebroken (plastic hard geworden, niet mijn schuld). Er werd helemaal niet moeilijk gedaan en de afterpay rekening werd gewoon aangepast. Ik begrijp de negativiteit in de facebook reviews daarom ook niet! Gewoon een eerlijk en net bedrijf.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen en u kan weer met de weg op met de brommer! De realiteit is dat de media ook wordt gebruikt om iets af te dwingen of dit nu terecht is of niet. Lastig om te filteren als consument zijnde en is voor niemand leuk! Mvg, Team M2trading
diverse onderdelen gekocht prima levering vriendelijke persoon aan de telefoon met goede technische uitleg
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen en u kan weer veilig rijden! Mvg, Team M2trading
Altijd optijd Ben zeer tevreden
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen en heel fijn om te lezen! Mvg, Team M2trading
Nog niet uitgeprobeerd
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Ruim assortiment voor een goede prijs. Af en toe is de bezorgtijd langer dan verwacht.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Het kan sporadisch voorkomen dat een levering is verlaat en dat is nooit onze intentie! Mvg, Team M2trading