Passende prijs

Snel geleverd zoals belooft ondanks het coronavirus. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast was mijn spiegel uitstekend schokbestendig verpakt, in tegenstelling tot bedrijven waar ik eerder besteld heb, Goede service dus

Goede service,snelle levering

Gewoon zo als het hoort

Mag wel sneller geleverd worden

Netjes en correct

Het ging allemaal prima

In orde

Snelle levering!

Geen opmerkingen. Alles geleverd wat ik nodig had en snel!

Snelle levering, netjes op de hoogte gehouden

M2 trading Super .

Snelle Levering Zeer te vreden van mijn bestellingen . Grt

Positief

Onderdelen besteld. Omdat 1 onderdeel niet op voorraad was duurde het uitleveren helaas langer dan ik verwacht had ogv de info op de website. Toen ik zag dat de order "vastliep" op dat ene onderdeel even gebeld, werd vriendelijk, goed en snel geholpen. Dus positieve ervaring en een aanrader.

een goede ervaring

prima webwinkel

prima ervaring

buddy seat besteld voor vespa ciao. alles verliep prima.

Perfect geregeld

Perfect geregeld

Goede site, snelle levering

Slecht

Kappen kwamen beschadigt binnen blanke kappen waren zwart en luchtfilter valde van lamlendigheid uit elkaar bestel voorts wel bij kparts . En geen dmp merk meer troep eerste klas .

Productinformatie en foto's mag uitgebreider. Goede kwaliteit beenkleed voor de scooter, zoals beloofd. Verzending mag sneller, vandaar net geen 5 sterren.

snel en op afgesproken tijd geleverd

Alles gaat volgens afspraak, zo te zien is het product van goede kwaliteit, kortom super tevreden

Worden slechte reviews wel serieus genomen

Slecht bedrijf. Dieven zijn het. Bestelling niet ontvangen en na een paar keer mailen geen oplossing. Uiteindelijk een slechte review geplaatst. En dan durven te vertellen dat ze Aktie hadden ondernomen, waar ik niet van op de hoogte ben. Dan na een slechte review mailen dat ze staken met het oplossen van het probleem. Maar geld terug en verdere reactie ho maar. Dus wel geld ontvangen maar niet leveren. Nogmaals gewoon dieven 54,95 gecacht maar niets leveren.

Ruim assortiment

Assortiment is erg ruim Prijs is over het algemeen goed Zoekmachine website is matig Doorlooptijd verzenden is meestal 3dagen en dat is lastig als je je scooter aan het repareren bent.... Erg vriendelijk

Goed alles zoals op de website

vlotte levering

koffer besteld voor de scooter netjes geleverd en makelijk te monteren.

Goed geregeld en op tijd

Op tijd met bezorgen

Jammer van de klantenservice

Ik bestel er regelmatig maar na mijn laatste ervaring niet meer. Een remset voor een Tomos past niet en die wil ik retourneren via het (kosteloze) antwoordnummer. Helaas wordt het probleem aan mijn Tomos verweten, die is niet standaard - en dat zou best zo kunnen zijn maar hoe weet ik dat. Ik wilde het laten verrekenen met een extra bestelling maar helaas - de retourkosten blijven voor mij. Ervoor gekozen de remset maar zelf door te verkopen en de overige spullen bij K-Parts besteld. Voor een relatief klein bedrag een klant kwijt. Zo hoort het niet.

Vrij vlot geleverd en een retour snel verwerkt en gecrediteerd.

Helemaal zoals het hoort, niets op aan te merken.

Top webstore

Krijg altijd keurig en netjes mijn bestelling geleverd...aanrader!

Goed op 1product na dan dat niet eens was verstuurd maar wel door track en tr prima zaken te doen!

Goede respons op de spullen die je hebt besteld netjes en vriendelijk management zoals t hoort

Snelle service !

levering netjes op tijd zoals verwacht

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK