Prijs/kwaliteit verhouding is slechter dan verwacht

Ik bestelde twee stickers voor mijn scooter. Eentje met letters en een logo. Maar het logo was van veel slechtere kwaliteit dan verwacht voor de prijs die ik betaald heb. De letters was prima, maar te makkelijk Te verwijderen van de scooter.

Snel en goed geleverd

Prima.

Snelle levering.

Alles perfect volgens schema.

overzichtelijke site

Super bedrijf

Cdi besteld die niet origineel is maar toch werkt op mijn scooter deze loopt nu mooi 35kmph Op advies van hun en top service direct antwoord op de mail en eventuele oplossingen Kortom top bedrijf en de levering super snel en correct

Super geregeld!

Duidelijke site en levering volgens afspraak. Ik ga zeker vaker bij M2Trading bestellen!

Zeer snelle, goede spullen

Zeer snelle levering van mijn bestelde onderdelen. Tegen goede prijs.

Goed, professioneel en snel!

Bestellen is simpel Goed overzichtelijke en snel werkende website Professionele website Goede info over order status en opvolging Super snelle levering Goed verpakt Goed product Goede prijs/kwaliteit verhouding Kortom warm aanbevolen

Super service

om een onderdeel te vinden gebeld met de klantenservice, na eventjes wachten wel het onderdeelnummer gekregen, zelf kon ik het niet vinden. En zoals beloofd , donderdag besteld. Zaterdag in huis.

Leveringen oké. Reclame via cookies té overheersend, zelfs irritant !!

Reclame via cookies té overheersend, zelfs irritant !!

Bestelling snel en ook snel geleverd

Makkelijke site , bestelling snel ontvangen, goeie prijs, goed product

Makkelijke site , bestelling snel ontvangen, goeie prijs, goed product

Goede assortiment. Klein beetje van alles.

Snel en goed

Snel geleverd en goed product

Sprakeloos

Snel en perfect besteldr geleverd ,zeer tevreden en een echte aanrader.

Hee goed

Het juiste onderdeel en snelle levering top

Uitstekende service

Koop we vaker bij M2trding. Prima bedrijf, snelle levering. Wanneer je belt heb je snel iemand aan de telefoon die je vriendelijk en welwillend te woord staat. En die ook nog eens verstand van zaken heeft.

bestelling goed uitgevoerd en verstuurd.

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf.

Goede communicatie en service, vriendelijk bedrijf.

Goeie service snelle levering

Prima serbice

Bestelling vlot afgeleverd, goed verpakt.

Super snel geregeld!!

Scherpe prijzen en snelle levering! Kunnen vele een voorbeeld aan nemen! Aanrader

Goede service na verkeerde levering, fijn contact.

Nadat de koffer zoals besteld eerst verkeerd geleverd was en daarna een probleem gaf met levering heeft Hielke dit heel netjes voor ons opgelost met een andere koffer. Fijn contact, korte lijntjes.

Snelle bezorging en goed verpak

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK