Spullen top !! Levering top !!

De juiste spullen binnen gekregen die ik besteld had, goed verpakt en snelle bezorging. Tot de volgende keer, TOP !!

geweldig en snel geleverd

Super service en ook nog eens een snelle levering maken ook de belofte waar.

Goede en snelle levering conform belofte

Na bestelling alles perfect verlopen.

OK...

Een rekje voor achterop de scooter en een windscherm gekocht. Model van de scooter staat erbij rekje was geen probleem met een beetje kracht zat het er zo op. Windscherm erop laten zetten omdat me dat dan weer een beetje boven m'n pet gaat. Past ie dus helemaal niet mooi.... Klemt tegen het remolie reservoir aan.. En tegen m'n knipperlichten. Contact gezocht en moest wachten op antwoord via de mail. Uiteindelijk een mail gehad of het wel. Goed bevestigd zat. Ja dat zit het met foto's teruggestuurd. Nu meer dan een week nogsteeds geen antwoord op hoe op te lossen oid... Het windscherm klapperd als een gek als ik rij en past dus niet goed. Zal voor mij niet snel nog een keer bestellen bij deze website.

zeer goed en snel

goed overzicht onderdelen

Wederom vlot en netjes het juiste product ontvangen

Nu een aantal keren scooteronderdelen voor een oude Neos besteld en iedere keer snel en goed verpakt de onderdelen ontvangen voor een redelijke prijs.

Slecht

Voor het verzenden van 2 rubbers van 2x3 cm is €5,95 ex btw verzendkosten in rekening gebracht, terwijl post nl dit door de brievenbus drukt. Dit had verzonden kunnen worden als briefpost! Dus verzendkosten waren duurder dan de rubbers. Poep.

Snel verzonden

Goede begeleiding en service

Best goed

Mooi op tijd geleverd maar geen bevestiging van de mail van bestelling

Goede website, plenty onderdelen, meestal gunstige prijzen

Als scooter fanaat kom ik vaak weer uit bij M2trading. Goede prijzen, prima service!

Snel geleverd en voor een nette prijs top.

Snelle levering Retour behandeling super goed en ook snel

Top! Zo als altijd!

Top! Zo als altijd!

Behulpzaam en corekte levering

Super +++

Service is niet geweldig als iets niet compleet is

Bij de levering van mijn scooter linkerbuitenspiegel ontbrak het kapje aan de spiegel dit gemeld en kreeg het verzoek om spiegel te retourneren maar dan kan ik niet rijden want je bent strafbaar zonder lunker buitenspiegel. Dus gevraagd of het afdekkapje naverzonden kon worden maar dat kon niet, moest de gehele spiegel opsturen met het feit dat ik dus niet kan rijden zolang ik geen nieuwe heb ontvangen. Snap niet dat het kapje niet alsnog verstuurd kan worden en aangezien ik de originele verpakking niet meer heb heb ik gevraagd of er een complete 100% linker buitenspiegel opgestuurd kon worden zodat ik de oude retour kan zenden in die doos maar ook dat kon niet :-( Kortom de aftersale is niet goed bij dit bedrijf. MvG Rowdy

Duidelijke website, snelle levering

onderdelen zijn goed te vinden en de levering is erg snel. Keurig verpakt en nette factuur.

Fijn

Kwam later binnen dan aangegeven maar is zeker naar zin. Product is onbeschadigd aanhekomen

Geweldig!

Zeer snelle en correcte levering van goede spullen!

Alles correct verlopen en zeer snelle levering.

Alles correct verlopen en zeer snelle levering.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Super afspraken kan je maken

Een goed bedrijf waar je op kan bouwen.

Beloven van alles komen niets na

Ben al een week bezig om mijn geld terug te krijgen. Gebeld en gemaild met allerlei toezeggingen maar niets ontvangen. Enige wat ze steeds zeggen is we geven het door aan de administratie.

Goed advies en vlotte levering

Hebben een ruime assortiment waarbij je geholpen wordt om het juiste te selecteren.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK