goede service maar kan beter

Aantal dingen besteld en de 2 belangrijkste dingen (slot en standaard) werden compleet verkeerde producten geleverd, werd goed opgepakt bij de klantenservice. In overeenstemming slot gehouden en standaard kon geretourneerd worden voor de juiste. 2 dagen later de email dat de standaard niet meer leverbaar was door de leverancier. Balen maar weinig aan te doen, echter wel vreemd dat andere webshops hem wel gewoon kunnen leveren binnen 3 dagen.

snel geleverd

Snel en correct

Goede producten

Geweldige service

Ik had bij het bestellen een verkeerde dag gekozen dan zou het te laat binnen komen . Na een mail en netjes te worden gebeld alles super optijd geleverd. Ik zeg vijf sterren is niet genoeg bij deze 10*

Geweldig en goede website. Bestelde artikelen prima.

Ik heb zeer goede ervaringen bij M2 trading. Goede kwaliteit en goede aflevering. Zeer tevreden. ;-) Robby (Nijmegen)

Machtig prachtig

Super.

Slecht

3 artikelen besteld, dan krijg je er 2 en moet je zelf in actie komen waarom je er geen 3 heb gekregen, benzinekraan totaal anders als op website en incompleet en past dus niet, ja terugsturen kan maar een ander hebben ze niet, pas je website dan aan, en dan krijg je een reactie van we verzenden duizenden artikelen per dag en we kunnen niet alles controleren, begint op AliExpress te lijken.

tegenvaller met een pluspunt.

ik heb toch wel een grotere bestelling geplaatst bij m2. vooraf gebeld en dingen kortgesloten en gecheckt of alles goed zou zijn. dit zou zo zijn geweest volgens het personeel. echter toen ik mijn bestelling binnenkreeg bleken er onderdelen te missen en stuk te zijn. ik heb direct een mail geschreven met foto`s en uitleg erbij. na een poosje heen en weer te mailen samen tot een oplossing gekomen. ik ging niet met plan a akkoord en zijn samen tot een plan b gekomen. het begon slecht maar de service heeft het goed gemaakt. dank hiervoor. het kan altijd voorkomen dat er met een bestelling iets verkeerd gaat. hoe dit opgepakt wordt is het belangrijkste. m2 heeft dit erg goed opgepakt.

Heel tevreden

Snel geleverd en kwalitatief goed

altijd top bij M2trading!!!

Snel en op tijd geleverd

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd, binnen de aangegeven levertijd die op de track and trace werd aangegeven

Goed en snel geleverd

Prima zo, volgens afspraak alles keurig geleverd en passend. Top!

Ik heb spiegels gekocht voor mijn scooter.

Ervaring : prima website en goede service.

Wat een enorme slechte klantenservice

nadat mijn artikelen beschadigd geleverd waren begonnen ze gelijk moeilijk te doen! Product niet willen opsturen, mij beledigen omdat het zogenaamd mijn probleem is en mij nog ook eens de retourkosten laten betalen na hun fout! Nu heb ik na 4 weken geen nieuw onderdeel en geen geld terug! Ik raad het niet aan om hier je onderdelen te kopen! Pure **********

goed verlopen

best verlopen

Op tijd geleverd

Pas percies

Over het algemeen goed

Een standaard besteld voor een spartamet die voor 28 inch en 26 inch wielen geschikt was,was eenvoudig in te korten,dus ik dacht met een stelschroef oid. Moest je eerst de voetrubbers eraf halen en daarna op maat zagen,ik vond het niet makkelijk (ben a technische ). Wel goed en snel verzonden!

Verkeerde levering

Een begrenzer voor de vespa besteld maar van kymco ontvangen. Een “Bewijs” sturen dat het verkeerd is geleverd slaat nergens op. Het is niet eens hetzelfde als op de foto.

Altijd goed

Niks op aan te merken alles word volgens afspraak verzonden en is optijd .

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Snelle en correcte levering

volgende dag in huis

Past perfect en werkt goed. Snelle levering

2 maal late levering zonder vermelding

2 maal onderdelen besteld welke volgens de site op voorraad zouden zijn en dus snel geleverd zouden worden. 2 maal langer dan een week moeten wachten op mijn bestelling zonder vermelding.

tevreden na verlate levering

gebelt ik was geirriteerd eerste man bood onmiddelijk zn excuus aan en ging t recht zetten naderhand nogmaals gebeld of alles gelukt was en kreeg dame aan de lijn die me uiterst vriendelijk en vrolijk te woord stond alles daarna naar volle tevreden heid gr eric

Wat een brutaal *** bedrijf.

Een windscherm besteld van €54,95. Track en tracé gehad. Uiteindelijk gaf de track en tracé aan dat het Pakket bezorgt was. Echter nooit een pakket gezien. Na een mail gestuurd te hebben zouden zij hier achteraan gaan. Uiteindelijk zelf weer moeten mailen hoe het ervoor stond. Met als antwoord ”de bezorger zegt dat het pakket is afgeleverd” Dit is dus niet het geval dus weer een mail gestuurd dat dit niet zo is. Vervolgens weer een mail dat ze er achteraan zouden gaan. Maar antwoord en resultaat ho maar. Dus weer contact opgenomen. En mijn mail werd weer afgedaan met de woorden ”het pakket is geleverd” Weer een mail gestuurd en gezegt dat ik het teleurstellende vind dat ze zo met klanten omgaan en niet met een oplossing komen, en de klant dus met het probleem laten zitten. Dit doet en intresseert Ze blijkbaar niets want heb nooit meer een mail terug gehad.

Uitstekend.

Alles netjes en lekker op tijd binnen. Niks op aan te merken. Aanrader!

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK