Waardeloos!
Ik had een cilinder besteld bij M2trading, maar mijn uitlaat paste niet. Ik heb een mail gestuurd met de vraag welke uitlaat past op deze cilinder. Netjes een reactie gekregen en die uitlaat heb ik besteld. Vervolgens krijg ik een uitlaat binnen die niet past.
Ik heb deze retour gestuurd en nu krijg ik een bericht dat ik de prop uit de uitlaat gehaald zou hebben en deze weer terug geslagen?!? Nu krijg ik geen geld retour. Ik heb niks gedaan met de uitlaat, want deze past niet op mijn scooter. De uitlaat is precies zo retour gegaan zoals deze geleverd is! Dit bedrijf belazert de bedoel en probeert defecte producten te verhalen bij klanten. De communicatie is ook echt onbeschoft. Onderstaand de mail van de medewerker:
Hallo XXXX,
Het waardeloos bedrijf hier, volgens u bewoording. De prop is uit de uitlaat gehaald en er weer in geslagen. Dit is niet door u aangegeven maar ook heel erg jammer! Zonder prop waren er wel kosten maar nu kunnen wij helemaal niets ermee. Het enige wat ik kan doen is deze weer terug naar u sturen of ik schrijf deze af en kan mee met het oud ijzer.
Ik hoor het uiteraard graag van u wat uw wens is in deze.
En om het waardeloze terug te komen. Deze uitlaat laat uw ingestuurde foto zien:
:LINK:
Uitlaat Peugeot Speedfight 3 watergekoeld Sito kopen?-M2trading
Sito plus uitlaat Sito 723 voor Peugeot Ludix, Blaster, Speedfight 3 watergekoeld kopen doe je online bij
En dit is een brom.
Het kan zijn dat de flens is omgelast aangezien er al drie en nu meer modellen niet passen. Dat zou al iets moeten zeggen… Jammer om dan maar een bedrijf de schuld te geven maar er worden blijkbaar geen vragen gesteld als er al drie niet passen. Succes!
Met vriendelijke groet,
XXXX