Pluspunten
Goede en snelle service!!!
Pluspunten
Goede en altijd nette service
VerbeterpuntenNiet
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
prijs was goed
Verbeterpuntenmijn pakket was achterblijven liggen en heb moeten navragen, maar het was dan snel in orde, kan gebeuren!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Klantvriendelijk aan de telefoon ...
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Eerder aan de bel trekken dat er iets niet goed ging bij de bestelling. Werd pas twee weken later afgeleverd. Moesten we zelf achteraan. Daarna werd er over pakket gesproken, terwijl het door de brievenbus ging!
Beste, Sinds het Covid19 gebeuren is het erg druk qua leveringen door heel Europa. Hierdoor is het ook qua communicatie vanzelfsprekend erg druk wat vertraging oplevert. Dit geven de vervoerder al 10 weken aan met dagelijkse updates... Wat betreft de levering is er in eerste instantie zelf gekozen voor een bepaalde levertijd. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede prijsstijging en ondanks corona perikelen bezorgdiensten keurig de volgende dag geleverd.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Als het goed is kan u ondertussen weer vol vertrouwen rondrijden :) Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Veel op voorraad, snelle & correcte levering.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede communicatie en gewoonbop tijd geleverd.
VerbeterpuntenNiks alles iw prima
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Je word telefonisch ook goed geholpen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Komen alle gemaakte afspraken na kunnen vele andere bedrijven een voorbeeld aan nemen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Prijs is goed
VerbeterpuntenNergens op de site of zelfs niet bij de bestelling kan je een uitleg vinden hoe je het moet monteren. Wanneer hier per mail naar gevraagd wordt kan er niet op een normale manier gereageerd worden. Ik vroeg me af waarom er schroeven bij de beugelset is gekomen en daar werd als volgt op geantwoord: “Deze komen op de bestaande punten van de kappenset. Waar anders?”.
Beste, Hier zitten inderdaad geen schroeven bij aangezien deze sierbeugels op de bevestigingspunten van de kapdelen komt. Sinds het Covid19 gebeuren is het erg druk qua leveringen door heel Europa. Dit geven de vervoerder al 10 weken aan met dagelijkse updates. Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Alles staat goed beschreven . Voor het type wat zoekt
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goed geleverd
VerbeterpuntenEven melden wanneer een bestelling vertraagt
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Zijn telefonisch wel bereikbaar; als je een doorzetter bent
VerbeterpuntenReageren op email en klachten afhandelen
Beste, Zoals het ondertussen bekend moet zijn is het erg druk bij elke webshop. Hierdoor is het ook qua communicatie vanzelfsprekend erg druk wat vertraging oplevert. Een doorzetter hoeft u niet te zijn, wel geduldig... Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle verzending !
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Prima afhandeling, ook bij retour zenden
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
3 dagen na daadwerkelijke levering pas binnengekregen. Niet de volledige bestelling gekregen. Er ontbraken bouten voor de bevestiging. Kortom slecht.
Beste, Dat is vreemd! U heeft dit gemailed: ''Deze heb ik ook besteld en binnen gekregen. Echter heb ik ook een mal nodig de gaten te boren aan de voorkant van mijn vespa.'' Dus de bouten zaten er wel bij. Mr Heeft blijkbaar een mal nodig voor de gaten te boren terwijl deze er al zitten... De bouten welke er nu inzitten moeten vervangen worden met de bestelde.. Mvg, Team M2trading