Pluspunten
Alles is altijd in orde. Ook snel geleverd en zeer klantvriendelijk.
VerbeterpuntenPrijzen mogen wel wat naar beneden.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Waar mogelijk hanteren wij een lage prijs. Het staat u altijd vrij om zelf te beslissen waar u besteld... Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Komen afspraken na en snel geleverd
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Super goed altijd spullen optijd en goeie kwaliteit
VerbeterpuntenEr zijn geen verbeter punten
Verbeterpuntengebruiks aanwijzing kokusan
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede levering, redelijke prijs.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
vriendelijk en goeden curves
Verbeterpuntener was even wat mis gegaan met versturen maar na een belletje hebben ze het pakje gelijk gestuurd volgen dag had ik het in huis.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Fijn dat het alsnog is opgelost! Mvg, Team M2trading
VerbeterpuntenIk ben tevreden
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan u weer veilig de weg op! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Product is precies zoals beschreven op de site.Bezorging zelfs eerder dan verwacht.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede kwaliteit voor de prijs. Ben heel vriendelijk geholpen. Top!
VerbeterpuntenBezorging duurt iets langer.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Sinds het Covid19 gebeuren is het erg druk qua leveringen door heel Europa en doen ons best om alles zo snel mogelijk bij onze kopers te krijgen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Heldere website
VerbeterpuntenOrders die net in het proces zitten met enige dagen levertijd zouden binnen 12 uur geannuleerd moeten kunnen worden zonder dat deze alsnog verzonden worden. Nu heb ik het teruggezonden en snel mijn geld terug gekregen(echt netjes!), maar de verzending naar mij was onnodig.
Beste, Sinds het Covid19 gebeuren is het erg druk qua leveringen door heel Europa. Hierdoor kan het voorkomen dat een e-mail later zal worden gezien dan gebruikelijk. Gelukkig (en vanzelfsprekend) wel opgelost! Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle levering, ondanks de Corona crisis.
VerbeterpuntenVerzendkosten aan de dure kant!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
alles netjes en correct
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle verzending en bezorging van de producten Goede communicatie
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Prima informatie em zeer snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
10 top
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Kreeg de volgende dag wat ik besteld heb! Top!
Verbeterpunten-
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
snelle levering, geen minpunten
Verbeterpuntengeen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Super snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
goed contact en betrouwbaar kreeg mijn accu super snel binnen .
Verbeterpuntenvooral zo door gaan
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenDe kappen waren beschadigt en verkeerd gespoten
Beste, Wellicht is het handig om dit ook bij ons te melden zodat dit kan worden opgelost. Hier is bij ons niets van bekend, Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Rdedelijk snelle levering
VerbeterpuntenBetere communicatie. Ik kreeg geen bericht wanneer eea verzonden was, pas door de post NL app zag ik dat er wat aan kwam. Maar verder alles prima ontvangen.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Wij geven de levertijd aan bij het product alsook in de winkelwagen. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goeie onderdelen veel op voorraad veel keuze uit verschillende artikelen
VerbeterpuntenIets snellere levering lever tijd is voor mij altijd 2 of 3 werkdagen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Sinds het Covid19 gebeuren is het erg druk qua leveringen door heel Europa. Mvg, Team M2trading