Pluspunten
Past en werkt goed.
VerbeterpuntenNee, niet nodig
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Gode prijs kwaliteit verhouding. Ook snelle levering en zeker een aanrader.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Redelijk snelle levering
Verbeterpuntenwebsite iets duidelijker maken voor het bestellen van onderdelen
Beste, Elk merk en model is klikbaar en dan komt u uit in de categorieënlijst, zowel in tekst als met plaatjes. Makkelijk gaat bijna niet. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Super snel geleverd!!!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Alles keurig vermeld in de mail wat de stappen zijn van het order proces. Snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Netjes geleverd wat ik besteld heb Klanten service staat je netjes te woord
VerbeterpuntenBij een bestelling zou het fijn zijn om een bevestigings mail te krijgen als je iets besteld hebt.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Het komt voor dat de bevestingsmail in de spamfolder aankomt. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Die best
VerbeterpuntenIk vind prima
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Beste, Wij hebben u één T&T code gestuurd. Waar de andere vandaan komen is bij ons niet bekend. Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Keurig verpakt snel verstuurd
VerbeterpuntenGeen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
zolang ik er bestel heb ik steeds alles netjes aan gekregen dus toppie
Verbeterpuntenin het geval van de staander ,vermelding van welk jaar deze te gebruiken is ,oudere modellen hebben er niks aan totaal ongeschikt
Pluspunten
Ze hebben een ruim assortiment, maar een matige klantenservice. Telefonisch vaak niet bereikbaar en waarderen feedback van klanten niet die zij via dit platform ontvangen. Erg onprofessioneel.
VerbeterpuntenKlantenservice is lastig te bereiken. Duurt vaak 6 of meer minuten voordat je iemand aan de lijn krijgt, omdat alle medewerkers zogenaamd in gesprek zijn. Na meerdere malen te bellen op een dag en steeds een bandje te horen dat alle medewerkers in gesprek zijn, begint dat steeds minder geloofwaardiger te worden. Informatie en contact over retourverzendingen is incompleet en slecht.
Beste, Zogenaamd?? Liever geen aannames doen. Daar is de wereld nog nooit beter op geworden.. Sinds het Covid19 gebeuren is het erg druk qua leveringen door heel Europa. Hierdoor is het ook qua communicatie vanzelfsprekend erg druk wat vertraging oplevert. Dit geven de vervoerder al 10 weken aan met dagelijkse updates. De Ciao bestaat al even en als men een oldtimer bezit is enige kennis over deze brommer een harde eis. Hoe ouder, des te meer kan er aangepast zijn. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Ondanks Corona crisis korrekte en snelle levering!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede klanten service voordelig en veel in vooraad
VerbeterpuntenGeen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goed produkt, redelijk snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Top Service alles klopt
VerbeterpuntenTeveel vragen voor beoordeling niet belangrijk
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Tiptop in orde
geen verbeterpunten
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snel levering
VerbeterpuntenVerzend kosten zijn te hoog, 6 euro
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Het staart u vrij om ergens te bestellen waar deze lager zijn. Vaak zijn dan producten weer duurder waardoor on der de streep de prijs alsnog hoger is. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Ging makkelijk je stopt wat in je winkel mandje je betaald en dan ben je klaar
VerbeterpuntenIk moest lang wachten op mijn pakketje
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Duidelijke web site en snelle levering