Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Top spullen voor een betaalbare prijs
VerbeterpuntenGeen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Ze doen duidelijk communiceren over de stappen die ze doen ban de bestelling
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Klantenservice is aardig. Werken met je mee.
VerbeterpuntenContact met de klant. Stuur tegenwoordig bericht naar de klant als er een probleem met hun order is. Klantenservice is vaak onbereikbaar en lange wachtrij
Beste, Sinds het Covid19 gebeuren is het erg druk qua leveringen door heel Europa. Hierdoor is het ook qua communicatie vanzelfsprekend erg druk wat vertraging oplevert. Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon; vragen om begrip in drukke tijd.
VerbeterpuntenHou klant geïnformeerd over levering of niet levering; hou je aan de afspraken. Stuur een creditnota of bericht als niet geleverd kan worden. Hou contact met je klant. Toon ook begrip voor klant.
Beste, Tot onze spijt was er inderdaad één en ander niet goed verlopen. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Duidelijk site en zeer goede onderverdeling per scooter zodat je zeker het juiste stuk hebt
VerbeterpuntenMeer onderdelen voor de sym orbit 2
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle verzending, goede prijs.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenIs prima zo
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Vlotte exacte levering,zonder haperingen
VerbeterpuntenLekker doorgaan
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Alles netjes en goed afgeleverd
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Comunicatie is dramatisch, slecht telefonisch contact te krijgen en moet nog steeds geld terug krijgen...
Beste, Met alleen het woord ''ComMunicatie'' kunnen wij niet veel. Wij hebben aan uw eis voldaan... Mvg, Team M2trading Mvg, team M2trading
Pluspunten
Relatief snelle levering
VerbeterpuntenVerkopen mij een uitlaat, waarvan niet eens gespecificeerd word welk bouwjaar waarop ik denk dat ik aan kan nemen dat het past en vervolgens past het totaal niet terwijl het wel voor hetzelfde model scooter is, beetje laks vanuit m2trading.
Beste, Er is dan ook een standaard model besteld voor de Citta, daar is er maar één van.... Van 1982 tot 2002. Hoe gespecificeerd wilt u het hebben? Als men een brommer heeft van ongeveer 30 jaar oud maar er aangenomen worden dat er genoeg kennis in huis is. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle levering, producten voldoen aan de order, en duidelijke up to date informatie mbt de order
VerbeterpuntenVolgende keer de sticker vd spiegel ergens anders plakken als op t glas en spiegel zonder schuurstof leveren
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle verzending
VerbeterpuntenNiks
Sneller reageren
Pluspunten
Scherpe prijs voor 2 bandjes en binnenbanden. Volgens DOT code ook recente productie dus geen oude voorraad.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! En scherp ook :) Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Duidelijke communicatie, goede kwaliteit artikelen, scherp gespijsd en een snelle levering, Top!