Pluspunten
Staat duidelijk op de site , genoeg informatien filmpjes
VerbeterpuntenAlleen jammer dat als je een pakking besteld je 6.95 verzendkosten moet betalen terwijl het makkelijk door de brievenbus past.nu moest ik het afhalen bij PostNL EDIT; Oke dan is dit de laatste keer dat ik bij je bestel eikel.
Beste, De verzendkosten zijn niet voor het gekozen materiaal om mee te versturen maar volledig voor het verzenden zelf. Of het nu een envelop is of een grote doos van 20Kg. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle levering!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
op tijd en goed geleverd, makkelijk een bestelling te plaatsen
VerbeterpuntenBezorgkosten zijn wat hoog
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelheid en duidelijke site
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
goede prijs kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle reactie en vlotte levering.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Duidelijk, snel levering en goedkope!!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle levering en goed betaalbaar
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Altijd mooi optijd binnen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Perfect wat ik verwacht had Volgende dag in huis Oké heeft al eens een dag later geweest maar dit is omdat er zo veel pakjes verzonden worden en soms niet genoeg koeriersdiensten zijn
Pluspunten
Quick delivery, good products, exactly as promised! Thanks
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede site. Afspraken kloppen. Prijs ok.
VerbeterpuntenDoorgaan zo
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Producten komen overeen met beschrijving.
VerbeterpuntenGeen 6,95 vragen voor een brievenbus pakketje van 4,00. Mij niet vertellen of ik iemand met U moet aanspreken. Mij als klant als “koning” behandelen en niet telefonisch beledigen als ik een pijnlijke vraag stel. Nadat ik beledigd ben door de verkoper moest deze huilen toen ik schold. Heel kinderachtig bedrijf wat geen verantwoordelijkheid draagt.
Beste, De verzendkosten zijn niet voor het gekozen verpakkingsmateriaal. Een envelop en een doos van 20Kg hebben dezelfde prijs. Iemand welke als koning behandeld wilt dient zich ook vorstelijk op te stellen. Iemand kanker toewensen is niet vorstelijk! De ''pijnlijke'' vraag licht ik graag toe; Mr vind dat de verzendkosten lager moeten zijn en de reden waarom zoals aangegeven in de eerste alinea is volgens hem onjuist. Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Altijd duidelijke omschrijving van producten. Snel geleverd en mals prijsje.
Pluspunten
Goede onderdelen, past goed en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenVerzenden kan sneller, kan zijn dat ik langer moest wachten nu i.v.m. de Corona.
Pluspunten
Zeer snelle levering en prima spul
VerbeterpuntenDie heb ik geen.gewoon goed
Pluspunten
Snel en efficiënt