Ich bin total enttäuscht

Habe versucht einen bestellten Artikel umzutauschen/zurückzugeben da der Artikel nicht wie beschrieben passt....keine Chance.... Echt traurig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel

Goede kwaliteit en snelle levering

Exelend

Transakcja przebiegła bezproblemowo.

Gewoon goed.

Als voorraad gekocht.

guter Onlinehändler

Am Anfang etwas holbrig, danach ging alles sehr schnell und gut. Werde dort wieder Bestellen.

Zeer tevreden en de levering op tijd

Top bedrijf

Liefertermine???

Zugesagte Liefertermine werden nicht eingehalten!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Duidelijke omschrijving en supersnel bezorgd.

Goed geholpen

Goed product en snelle levering

Ik ben zeer tevreden

hallo heb tot nu toe geen terugbetaling gekregen groeten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle verzending.

What you see is what you get

Snelle levering Goede kwaliteit

Alles OK.

Snelle levering.

Topservice

Correcte service, vlotte afhandeling, leveringstermijnen worden gerespecteerd. Klantenservice steeds bereikbaar. Kortom een aanrader.

correcte levering

Er word gedaan wat is beloofd

Goede ervaringen

Het product wat ik besteld heb, is prima. De levertijd is ook goed.

Mooi dat alles naar merk en type kan worden uitgezocht.

Nog steeds tevreden!!!

Ondanks het hikje deze keer nog steeds perfect!!! Alles zoals omschreven,,, En het pas no ook!!! ;-) ;-) ;-)

Goede service en duidelijk contact

Er was een product niet goed. Contact opgezocht met de klantenservice die mij doorverbinden naar de goed werkenden retour afdeling. Binnen no time opgelost. Klasse!

Auspuff

Alles bestens und ziemlich schnell und passt perfekt

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.