Alles orde

Goed kwaliteit! Thnx

netjes

na telefonisch contact , het juiste artikel kunnen vinden . werd ook netjes geholpen . bestelling had ik de volgende dag binnen

Volgens afsoraak is het geleverd

Leverdatum

Staat dat het de volgende dag geleverd werd maar was niet het geval

Verkeerde levering

Ik heb spijtig genoeg een verkeerde levering ontvangen. Vooraf hebben we via mailverkeer duidelijk gehad over de kleur van een vering, hier werd mij duidelijk vermeld dat het over een rode veer in de schokbreker ging. Bij levering was dit niet het geval. Nu zat ik met een rode en een zwarte veer in mijn schokbrekers. Heel vervelend. Deze zwarte veer heb ik dan op eigen initiatief laten rood poederlakken ( omdat deze blijkbaar dan toch alleen in zwart leverbaar zou zijn), dus een extra kost van 50€ aan mijn broek . Ik zou nog wat onderdelen willen bestellen voor mijn restoratie van mijn Vespa ... Heb alleen geen goed gevoel om dit opnieuw bij jullie te doen . Mvg Maarten

Snelle levering en het goede artikel

Snel geregeld

Ich habe bis jetzt noch keine Ersatzteile erhalten ,,die Lieferzeit ist sehr lange ,schade

Leider ist die Lieferzeit zu lange ..

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede snelle service

Goede snelle service

top winkel

al meerdere producten gekocht prima geregeld

Product zoals omschreven,en snelle levering

Zoals altijd, product zoals omschreven en een snelle levering

Toppie, besteld... betaald... snel ontvangen.

Niet te duur, kwaliteit zoals verwacht,

Snelle top levering

Snelle juiste le ering

Goed en snel!

Enige tip, kleine installatie beschrijving erbij of overzicht van onderdelen. Zodat je zeker weet dat alles compleet is. Verder super snel En goed bezorgd!. Lage prijs voor goede kwaliteit .

Alles super

Winterreifen

Leider die Reifen sind schon 1 Jahr alt, und ist so mit 6 Jahren von sieben nutzbar ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles Prima

schnelle Lieferung, gute Kommunikation, sehr gut verpackt

Was prima Goed verzorg

Doet wat 't belooft.

Snel ontvangen wat ik had besteld. Ik werd alleen aangesproken als dhr en vlgs mij heb ik dat nergens ingevuld....

Duidelijk en snel geleverd

Makkelijk bij bestellen en levering volgens afspraak, gewoon goed dus

Vlot en juist

Great service

Very good to deal with

Goede producten voor oudere scooters

Hebben veel voor Peugeot Speedfight 2

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.