Fast shipping, fast response

Part as described, fast shipping. Expensive shipping costs, but this you can see, before you order.

Prima service en snelle bezorging.

goed antwoord op mijn vragen gekregen

antwoord en product was goed

Sehr gut

Bestellabwicklung sehr einfach, Lieferung in angemessener Zeit, Informationen zum Stand der Lieferung

Teleurstelling

Ik heb de verkeerde zip KAPPENSET gekregen, lijkt me niet heel moeilijk om zoiets groots goed te krijgen

Snelle levering top

Perfekt

Hat alles genau gepasst

Goede kwaliteit

Het was even zoeken op internet, want we zochten naar een fietsscherm, maar kwamen steeds uit op een scooterscherm. We hebben het een en ander wel moeten aanpassen, maar hij zit er goed op en het werkt goed als windscherm.

Snel

Snelle levering. product is compleet aangeleverd. en makkelijk te bestellen

heel goed snel levering

Naar verwachting

Snel binnen,mogelijkheid om bij een afhaalpunt te bezorgen,makkelijk als je niet thuis bent.

Alles gut so wie es sein sollte

Zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Verkeerd product geleverd, willen product niet meer leveren

Ik heb een windscherm besteld, mij werd een tankdop geleverd. Bij melden dat ik niet gekregen heb wat ik heb besteld, werd de schuld naar de leverancier geschoven. Als oplossing krijg ik mijn geld terug, maar nu ben ik een week verder en heb nog altijd geen windscherm. Bedankt M2trading.

Goede kwaliteit em prijs vehouding

Div. spullen gekocht, allemaal goede pasvorm en het funktioneert. De prijzen zijn in orde. Nu haal ik de spullen altijd persoonlijk af. Vriendelijke man aan de afhaal balie.

slordig maar snel

Ik kreeg een incomplete, geretourneerde bestelling met het briefje van de vorige ontvanger er nog in. Dit is natuurlijk zeer teleurstellend en de basis. De afhandeling van het geheel is echter zeer correct en vlot afgehandeld. Ik ga er vanuit dat deze levering een uitzondering betreft.

Ik heb lang moeten wachten op mijn pakket na 4 dagen was hij eindelijk binnen net gaspedaal

Vond het erg vervelend maar uiteindelijk is het goed gekomen er was een storing bij post en l

Alles top

Ich bestelle sehr gerne bei M2 Trading, super Service ,alle Teile perfekt und schnelle Lieferung. Immer wieder

Was op tijd binnen

Prima kwaliteit maar bezorgtijd kan sneller

Heb nu meerdere malen iets besteld, vorige keer liet de kwaliteit van knipperlichtglaasjes te over. De rolletjes en v-snaar waren naar behoren. Deze keer keurig passende orginele knipperlicht glazen gehaald, 10 seconden werk pastte perfect. (Speedfight 2)

goed geregeld snel thuis geleverd

prima spullen

Slecht

Slecht spulldn gekregen lijken we gebruikt

latere levering dan aangegeven.

Bij bestelling werd aangegeven dat het op zaterdag geleverd zou worden, en hield hier ook rekening mee. Uiteindelijk werd het pas op dinsdag bezorgt.

Medewerker aan de balie. ALTIJD VRIENDELIJK

Prima zo

Uitlaat maakt heel veel herrie

Uitlaat goed gemonteerd, volledig lekvrij maar maakt alsnog veel herrie

Super goed

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.