Geleverd volgens afspraak

Slecht

Ik heb geen uitlaat binnen terwijl bij post nl staat dat die is geleverd maar heb niks binnen

Super Service

Schneller Versand, tolle Artikelbeschreibung super Qualität.

Fijne ervaring.

Zoals een eerder ervaring met M2trading van aankoop van een product alles loopt soepel. Doet wat het beloofd, volgende dag in huis. Gemakkelijke betaling, snelle levering, goed verpakt. Bij telefonisch contact vriendelijk, geeft duidelijke uitleg, en neemt de tijd voor je. Mvg Fred.

Prima geregeld , toppie

Goed Aan hef verkeerd ik ben een mevrouw

Kan beter...

Het bestelen is zo gepiept maar de mooie zin die zegt voor bepaalde tijd besteld volgende dag in huis klopt niet aangezien ik iets bestelde wat in vooraad was volgens de website wat volgens mij niet zo was want duurde meer dan 1 week dat ik het in huis ook mis er helaas ook communicatie want is wel zo netjes om de status van de bestelling update te houden met de klant als het bijvoorbeeld langer duurt omdat het toch niet op voorraad is of wat dan ook en vind dat er weinig aanbod is voor wat oudere bromfietsen/scooters zoals de kymco dj weinig keuze dus dat is zeker punt voor aandacht

Top bedrijf

Snelle levering, goede producten, goed ingepakt, gewoon goed. Alleen te vroeg bezorgd. Meer niet.

Snel en netjes Bezorgd.

Fijne producten voor een goede prijs.

Goede ervaring

Snel bezorgd

Snel volgens afspraak het juiste artikel bezorgd.

Gewoon goed, zoals het hoort

Prima hulp aan de telefoon, samen de juiste spullen uitgekozen. Levering volgens afspraak. Bestelde artikelen passen goed, de scooter rijdt inmiddels weer als nieuw.

Normaal goed maar nu niet

Ik heb een band ipv carburateur gekregen

Zeer goed.

Ik moest niet lang wachten op mijn pakketje en dat vond ik heel fijn.

gemakelijk bestellen

snelle levering maar uitlaat past niet 100% heb nog wat moeten afslijpen

Goede prijzen alleen verzenden duurde wat langer

Dauert alles zu lange

Nicht gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

zeer goed

Super alles Zoals het hoort

Uitstekende producten en altijd een goede snelle service. Dankjewel M2trading...

Ik heb tot nu toe 3 of 4 keer wat besteld bij M2trading, en bij elke keer heb ik gevonden wat ik zocht en het was altijd netjes de volgende dag bij mij thuis

Goed bedrijf ik koop meer bij jullie

Sehr gut danke

Sehr gut danke

Top service, snel geleverd, goede kwaliteit ben altijd tevreden geweest van hun beste service.

Levering zoals afgesproken. Pakket onbeschadigd.

Snel en Goed geregeld top

Bestellen en volgende dag in huis

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.