doen zich de moeite om iets uit te zoeken, goede communicatie via mail....

Nichts angekommen seit 3 Wochen

Kann doch nicht sein..Seit 3 Wochen nichts angekommen!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

makkelijk bestellen, snelle levering, redelijke prijzen.

Duidelijke afbeeldingen om een goeie bestelling te maken, snelle levering tegen een redelijke prijs.

prima bedrijf

bestelde onderdeel is netjes geleverd. 1 dag later als eerst werd vermeld maar er werd netjes een mail gestuurd dat de bestelling 1 dag later zou komen. tip de doos was wat groot waardoor het product los heen en weer door de doos schoof iets van een opvulling was wel aan te raden.

Snelle afhandeling van de bestelling

Goede kwaliteit en corecte levering

Alles top

Bestens gelaufen. Innerhalb 1 Woche war die Ware da.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Rappe goede bestelling, verpakking slecht

Bestelling correct en snelle levering . 1 groot minpunt bij deze bestelling van een benzine niveau vlotter dat electonica en dun koper vlottersteeltje bevat alleen maar in een geïsoleerd zakje gestoken . Dus bijna kapot in brievenbus

Alles goed verlopen

Alles verliep zoals beloofd Top

Spullen zijn goed maar de levertijden zij niet goed die kloppen niet met de site

Afspraak

Was niet op afspraak. Vrijdag geleverd plaats donderdag

Heel goed, dit was mijn eerste bestelling de juiste onderdelen geleverd en het was goed verpakt. Binnenkort doe ik weer een bestelling.

Slecht

Langdurende levering en daarna langdurende terugbetaling.

Kamm schneller als angekündigt

Kann den Shop nur empfehlen. Alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Slecht verpakt en geen pakking erbij

Het hitteschild van op de uitlaat was kapot en er zat geen uitlaat pakking bij Voor mij de laatste keer dat ik hier heb bestelt

Leveren kan sneller

Winkel heeft wel alles. Ik snap alleen niet als je het maandag besteld hebt, je het pas donderdag in huis krijgt en zelfs daar moest ik achteraan en had het pas vrijdag. Vasthouden dat ze het in 1x kunnen versturen alles en de klant is de dupe.

bezorging komt te vroeg aan maar dit is niet erg.

Snelle ontvangst,goede prijs.

Pakket snel ontvangen en de prijs was goed.

Vous êtes cool

J’aime bien service j’aime trop c’est le prix que vous faites

De begrenzer deed het niet maar de cdi was wel goed

Uitstekend!

Perfecte afhandeling bestelling!

Super service!

Ze maken hun beloftes waar!

Ideaal

Makkelijk om je eigen scooter te selecteren en vervolgens de onderdelen te zoeken die zeker weten passen. Fijne site

Lieferzeit und Qualität nicht besonders!

Artikel sind nicht wie besprochen nach zwei Werktagen bei mir angekommen, Artikel kam beschädigt bei mir an und beim Einbau wurde bemerkt das der Artikel nicht passt! Da schlecht verarbeitet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima accu en snel bezorgd.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.