Whaaa gaat

Wederom weer geen bevestiging of verzend mail gehad Chinese uitlaat past niet

Niet te duur, snel geleverd, zeer tevreden.

Geen probleem bij levering.

Goede online ervaring, met aantrekkelijk aanbod op zijn tijd, goede kwaliteit prijs verhouding, echt gul van M2Trading met daarbij gratis verzending, nog bedankt.

Uiteindelijk gelukt

Het is niet echt objectief maar na telefonisch contact toch snel geleverd

Goede prijs. Prima levering.

Goede product

Het is hele goede scooterband, rijdt heel lekker. Maar het gaf aan dat het op donderdag bezorgd zou worden maar het kwam al woensdag vroeg.

Snel geleverd, product zoals verwacht.

Duidelijke communicatie; orderbevestiging, pakket volgen, allemaal zoals het moet. Het product voldoet aan mijn verwachtingen en is snel en onbeschadigd geleverd, dus ik ben helemaal tevreden.

Prijsgunstig en snelle en verzorgde levering

Ruim aanbod en goede prijsstelling

Bestelling

Ik wacht te lang op de laatste bestelling - ik hoop dat hij binnen een paar dagen aankomt, voor de rest is alles in orde.

Prima firma

Van het begin tot de levering prima geregeld en goede communicatie

Netjes geleverd

Netjes geleverd en snel en goed spul

Snel geleverd.

Super Service Teil schnell gefunden und schnell geliefert.

Sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Im Angebot steht das die Federn für Saxonette mit E Start ist.

Diese Federn passen aber nicht. Bestellung war super schnell geliefert. Ich habe Kollegen die Roller haben und verwenden können....

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering. Alles is voor nu zo als er beloofd wordt op site top goeie ervaring

Goed verpakt en keurig op tijd

Netjes en snel geleverd

zie boven

Bedankt. Tot de volgende

100%

super wat en snel aflevering 100%

Top, snel en netjes geleverd

Meteen de dag erop geleverd in een nette verpakking. Helemaal top

Super snelle levering

Oké

einfach schnell und unkompliziert , der Versand mit Hermes läßt zu wünschen übrig dafür kann aber M2trading nichts

Zeer goed en snel

Kwaliteit en prijs zijn echt super

Is geen origineel scherm. slechte reactie m2trading

Je krijgt een namaak scherm niet origineel of ook niet met sym sticker. Bij navraag werd de schuld gelijk bij mij gelegd. Dat er 4x in de advertentie origineel staat, en dat er een foto bij staat, wat je niet krijgt waar ook sym op staat is ook niet misleidend volgens hun. Elders zijn de namaak schermen bijna 20 euro goedkoper. Denk dus goed na of je deze wilt.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.