super

snelle levering goed product

Noch schnell gewesen trotz Holland ,OK 100%

Alles super,leider fehlt die Anschlussbeschreibung der Kabel.

Problemlos einkaufen

Einkaufen ohne Probleme

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

het product viel zwaar tegen

IK had wel iets degelijk `s verwacht van het achterlicht wat ik besteld had. Het viel me zwaar tegen. Gelijk in afval bak gedepaneerd.

Sehr kontakt freundlich und sehr schneller versand von teilen wie beschrieben

Alles reibungslos gelaufen jeder zeit wieder bin sehr zufrieden

Snel en correct

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden

TOP

Alles aangekregen zoals besteld, en zeer snelle levering bedankt

Uitstekend snelle levering

ander product gekregen dan besteld

had een accu besteld en heb een goedkopere en van een andere merk accu ervoor gekregen . eerste en laatste x hier besteld

Eigentlich alles gut aber die Lieferung war unvollständig.

Bin eigentlich zufrieden aber meine Lieferung war unvollständig. Bei mir haben die Clips für den Kolbennolzen gefehlt. Konnte deshalb nicht vernünftig einbauen.

Zeer slecht!

Koop niks meer bij M2trading verkeerde onderdelen gehad! Was vorige keer ook al zo en nooit meer beatellen!

Fabuleus

Doel bereikt, succes behaald.

Sehr gut

Sehr gut

Goede snelle servies

Een groot qmin punt dat k een celinder had besteld maar die kwam ovaal aan

Goed geholpen

Werd goed geholpen en zeer vriendelijk

Minderwertige verarbeitung

Die Teile sind so schlecht verarbeitet. Die Kabel von den Blinkern passen überhaupt nicht. Passgenauigkeit ist überhaupt nicht gegeben. Stecker von der Bremsleuchte passt nicht zum Anschluss der Vespa. Beim einbauen sind die ersten Teile direkt kaputt gegangen. Schlecht schlecht schlecht!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie en goede producten voor een prima prijs

Helaas waren ze vergeten mijn bestelling te versturen. Na een email is de bestelling direct verstuurd. Mogelijk was het ook niet op voorraad, maar dan verwacht je een mail dat de levering wat langer duurt

Onderdelen prima bezorging door post nl slecht

Levering vanuit post nl heeft aardig lang geduurd En zaterdag heeft post nl t pakket over de hek gegooid

Altijd mijn plezier!

Always my pleasure! Me fue un placer! Toujours mon plaisir! 永遠是我的榮幸! Immer wieder gerne!

Na telefonisch contact prima

Windscherm besteld kwam er even niet uit hoe het bevestigd moest worden. Na 1 telefoontje is het gelukt!

Hallo Hermes kündigt immer an zu kommen Liefert aber nicht

Das liegt an dem Fahrer schon mehrfach diese schlechte erfahrung gemacht würde nicht mehr bestellen wnn ich gewusst hätte das die liefern Weisgerber

Goede band, slechte service

Ik had een band besteld, maar de postal heeft er echt lang over gedaan, hadden m bij en hebben m niet bezorgd en gezegd dat ik niet thuis was terwijl k de bezorger gwn langs zag rijden. Dus slechte service van hun, is wek een mooie band.

Goed geregeld

Snelle levering van een goed geprijsde accu.

Makkelijk te bestellen

Snel besteld en was ook snel, na 2 dagen, geleverd. De juiste artikelen geleverd. Top

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.