Snelle levering en goede kwaliteit

Duidelijke site. Snelle verzending en levering.

Perfekt,alles gepasst

Super geklappt

Top immer gerne wieder

Kwaliteit voor goede prijs

Ik zocht een vervangende carburateur voor de scooter. Nergens een carburateur kunnen vinden die qua (lage) prijs in de buurt kwam van deze. De carburateur was identiek aan de originele, maar werd wel netjes omschreven als imitatie. Eenmaal geplaatst op de scooter bleek dat het een goede imitatie was, de scooter loopt er perfect op. Hij paste ook perfect, geen enkel probleem. Ook de levering was vlot en volgens afspraak.

Betrouwbare leverancier in scooter onderdelen

Vaker besteld en altijd een goede prijs.

Bestelling duurde erg lang voor dat hij op het afgeleverde adres was

Bestelling is niet geleverd op datum zoals op de factuur staat.

Snelle levering, juiste onderdelen.

Snelle levering, juiste onderdelen.

Spullen goed levering minder !

De spullen die ze leveren zijn compleet en goed maar moet je nog iets hebben speciaal op 1 dag dan moet je goed kijken waneer het binnen komt want op de site staat vrijdag en het komt de week erop dinsdag voor de rest prima geholpen klantenservice altijd bereikbaar! Er waren een paar moertjes niet beschikbaar die ik wel had besteld dat werd netjes terug gestort en werd ik over gecontacteerd!

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service an afhandeling.

Zeer tevreden over de aankoop en de bezorging hiervan.

Behulpzaam, goede service,

Zeer goede ervaren

Goed geregeld

Prijzen wel ok, niet alles is kwaliteit helaas..

Meerdere keren iets besteld. Leveren vrij snel en tegen een goede prijs. Echter is niet alles van kwaliteit. Ik heb een kentekenplaathouder besteld en op de juiste wijze mijn kentekenplaat erin gemonteerd. Deze was echter tijdens het rijden eraf gevallen. Door M2Trading gingen mijn kosten x10 en kon ik een aantal dagen geen gebruik maken van mijn scooter.

Good service and fast delivery

Very satisfied with the purchase. Even if the delivery was outside of the Netherlands the shipment was fast and convenient.

Fijne zaak met zer vlotte levering

top bedrijf

uitgebreide site, kon makkelijk het product vinden. Snelle levering en heel netjes verpakt.

The best service

Very prompt service

Ik ben heel goed en snel geholpen, zowel telefonisch als via mail

Ik ben heel goed en snel geholpen, zowel telefonisch als via mail

Snelle service goede onderdelen

top,schnelle Lieferung top Qualität

Alles top

Snel geleverd makkelijke site als je iets zoekt is prima te vinden

Momentan warte ich noch auf das Paket was aber schon von Hermes angekündigt ist

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.