Zowel afhaal als bezorgen, altijd goed verzorgd en optijd.

Prima service,met goede spullen.

Super alles binnen

Alles keurig verpakt en alles past dus geen klagen van mijn kant bestel vaker nooit geen klachten gehad bij jullie

Zo hoort het.

Helaas een kap gekregen met een gat erin, verkeerd gietsel leek het. Één mailtje en mocht hem gelijk zonder problemen terug sturen en met een week had ik weer een nieuwe. Top service en snelle reactie

Snelle levering! Top!

Super product zoals omschreven n snelle levertijd!

Levering

Voor het geld van het product had het sneller geleverd kunnen worden.

Gewoon een prima bedrijf

Bestellen liep makkelijk. Duidelijke website. Goede info over de verwerking van de bestelling. Klantenservice prima bereikbaar. Postnl was de mindere factor. Maar dat ligt niet aan M2, andere zaken hebben daar ook last mee

Ok

Everything was ok

Altijd goede ervaringen gehad met dit bedrijf.

De spullen die ik moest hebben voor mijn scooter hebben ze tot nu toe altijd op voorraad gehad en voor een schappelijke prijs. Een aanrader voor de doe het zelver. Geen negatieve opmerkingen

Best wel goed

Snelle service product goed!.

Prima product op tijd geleverd

Duidelijke site Prima product ook prijstechnisch en zoals beloofd de volgende dag geleverd

Supersnel

Supersnelle levering

Lekker snel geleverd.

top

snel

Alles volgens Zo het hoort

Snel geleverd en zoals omschreven. Prima service.

Super schneller Versand

Bestellung ging reibungslos. Ware wurde schnell geliefert. Top Service

Snelle levering van goede producten.

Prima en duidelijke website en vlotte levering.

Snelle verzending

Snelle verzending netjes verpakt een echte aanrader om hier te bestellen

toppers

direct binnen 1 dag binnen behalve als je o[p zaterdag besteld

topservice

top

Super goed product

Zeer correcte afhandeling en supersnelle levering. Beslist een aanrader.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.