Snel en netjes geregeld

Fijne website, ruime keuze, snelle levering.

Zeer goede service

Had verkeerde accu besteld voor mijn scooter. Ben zelf naar het magazijn gegaan en daar op een zeer en prettige correcte wijze door een medewerker geholpen. Deden niet moeilijk om de accu om te ruilen.

Snelle verzending, product gaat wel.

Claxon was snel binnen, maar functioneert niet altijd even goed.

Snelle levering, juiste product

Wat ik heb besteld, snel binnen gekregen en product in orde.

Snel geleverd en scherpe prijs

Kwalitatief maar langzaam.

De onderdelen die geleverd worden kan ik niet over klagen, enkel over hoe lang het duurt voordat ze worden verzonden en ontvangen. De ontvang tijd die wordt aangegeven is niet altijd accuraat. Verder zijn sommige delen erg duur vergeleken alternatieven. Zoals lagers en dat soort algemene dingen.

Alles goed verlooen

Is goed

Best M2trading

Optijd geleverd

Ok

Sehr zufrieden

Schnelle zuverlässige Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en onderdelen zoals besteld. Gewoon goed.

super snelle levering

Accu voor scooter snel en goedkoop

Super snel

Ongekend

Ik heb tot en met vandaag nog steeds m’n bestelling niet ontvangen dus kan ik je weinig vertellen over m’n ervaring met jullie

Snelle levering, website is duidelijk. Jammer dat je maar 14 dagen hebt om bestelde spullen te retouneren. Kwam ik op dag 15 achter haha

Keurig op de hoogte gehouden van levering. Product zoals omschreven.

heel goed

1ste bestelling was stuk. Foto van de schade gestuurd via mail, en volgende dag gewoon een nieuwe bezorgd. Top

Vlotte service en scherpe prijzen.

Mooi assortiment, scherpe prijzen en vlotte service.

Zeer tevreden zoals altijd

Goede service.

Benzinekraan verkeert opgestuurd Krijg een andere opgestuurd. Uitstekende service.

Was chill

Had mijn bestelling super snel en alles werkte zeer vlot en goed.

Zeer goed en betrouwbaar

Makkelijk te gebruiken site en onderdelen werden op afgesproken dag geleverd.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.