Heel tevreden met het geleverde product geen fratsen.

Ik heb een product bij een andere bedrijf wel eens minder ontvangen heel tevreden met hoe alles eruit ziet en ook geen fratsen. .

Super bedrijf

Product perfect geleverd

Te laat bezorgd

Zou afgelopen zaterdag bezorgd worden nog steeds niks ontvangen

Veel onderdelen en middelen op voorraad

Ook voor de Spartamet nog veel onderdelen op voorraad. Gunstige prijzen en een snelle service

Hele snelle levering.

Snelle levering !!!!! Top donderdag avond besteld Vrijdag al binnen

´niet alles ontvangen van bestelling.

Niet hetgene ontvangen wat ik besteld had.

Ik ben een tevreden klant

Het duurde een paar dagen langer maar kreeg wel in een keer alles binnen alles was in goede staat en ben er erg tevreden over zeker voor herhaling vatbaar

Mecanik

Ok

Op tijd geleverd, goede spullen

uitstekend

snelle levering. prima verpakt. duim om hoog

Goed contact. Snel geleverd.

Zie bovenstaand

Super service

H

Geleverd zoals jullie het zeggen

Profukt is ok, getest en goedgekeurd

Heel goed.

Komt alles na De levering ,de dag en de tijd,precies zoals de afspraak.

Onderdeel bestelt Gauw ontvangen Prima

Duidelijk en goede support en snelle bezorging

Duidelijk en goede support en snelle bezorging.

Snel, netjes, duidelijke site, pakket te volgen

Precies zoals “het hoort”. Hoewel dat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Wat er op de site beloofd werd (leverdatum en -tijd) klopte ook! Wel handig als je op een belangrijke onderdelen zit te wachten.

Geweldig bedrijf

Supersnel geleverd, netjes verpakt en zeer scherpe prijs.

Ontevreden

Na 5 weken niets te horen het tel nr maar opgezocht en gebeld. Het bleek dat het wachten was op een onderdeel wat niet leverbaar was. Mijn eerdere mails werden ook niet beantwoord . Ook was er geen terugkoppeling wat de status was van de bestelling. Opzich een zeer slechte service vind ik en iets om over na te denken of ik hier wel weer wat ga bestellen. Maar goed na het tel gesprek ging de levering van de andere 2 onderdelen wel snel .

Was prima

He goed

Snel verzonden

Voor herhaling vatbaar

Niet te duur

Goed snelle levering het goede product niet duur

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.