Netjes op tijd zo als ze zeiden .

Spullen zoals verwacht

Alles was zoals gewenst en snel bezorgd

Perfect.

Kleine bestelling maar alles perfect verlopen en zeer goed product.

zeer goed

snel en goed ingepakt geleverd.

Slechte ervaring deze keer

Geen antwoord op mijn vragen, duurd een week langer dan verwacht tenzij alles op voorraad was...jammer

fout artikel aangegeven.

Besteld een uitlaat die bestemd voor de kymco agility 50 zou moeten zijn, los van dat het niet paste heeft het ook beschadiging aan gebracht!

Super en zeer klantgericht

Zeer klantgericht en duidelijk.

prima bedrijf. korrekte service.

Bestelling is korrekt geleverd. Ben blij met de reserve-onderdelen voor mijn Spartamet.

goede service

Prijs kwaliteit verhouding goed en een goede service en levering.

Tevreden

Gewoon tevreden

Overzichtelijke site en snel geleverd.

verzenden duurt heel erg lang

het verzenden duurt heel lang, ze vragen mij nu om een beoordeling terwijl mijn pakketje nog niet een aan is gekomen bij dhl

Goeie service

Altijd goeie en snelle levering en bijna altijd alles op voorraad

Ik had het verkeerde onderdeel besteld. toen heb ik met ze gebeld ,Product terug gestuurd.en hun hebben voor mij het juiste product geselecteerd . Super blij met de service en klantvriendelijkheid

Prima ervaring met m2, snelle levering.

Misschien een idee om voor sommige producten de product omschrijving wat met details te geven.

Trage verzending

Helaas duurde de levertijd langer als aangeven. Hierdoor moest ik de klant teleurstellen.

Snel verzonden,wel onzin om voor kleine sticker € 5 verzenden te vragen..kan in gewone verzendenveloppe voor € 2

Goed en snel leveren

Vele onderdelen

Gute Adresse

Ware wie beschrieben, schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon goed

Goeie bedrijf hellemaal super.

Niet serieus genomen

Niet serieus genomen aan de telefoon. Kan niet zeggen wat ik wil zeggen. En alle belangrijkste is STOP MET FOTO’S plaatsen van Producten die er niet meer zijn en dan toch een gelijk achtig naamloos product opsturen naar een klant. Hou geen klanten voor het lapje.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.