Goed product, prima prijs

Pasvorm beugel was goed, maar de mee geleverde bouten waren te lang.

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeker een aanrader

Keurig

Goed georganiseerd bedrijf

Goede kwaliteit

De kwaliteit was goed alleen jammer dat de bestelling te laat binnenkwam en de gebruiksaanwijzing mistte.

De bestellig zou op woensdag worden bezorgd,en werd zaterdag al netjes geleverd. Product zag er prima uit. Zeker voor herhaling vatbaar om hier nog eens iets te bestellen voor de scooter.

Goede service en snelle afhandeling

Goede service, goede prijs en snelle levering

Super snel

Goede sevice

Heel snel en makkelijk geregeld

Goede service, was zo geregeld

goed ervaren

product goed verpakt , bezorging was goed & snelle levering

Snelle en juiste levering.

Goed product snelle levering

Juiste artikelen snel geleverd

Prima snelle levering.

Goed opgelost

Achterlicht besteld maar bleek niet op mijn bouwjaar Vespa te passen. Na overleg mocht ik 'm retourneren. Juiste type bleek M2 niet te kunnen leveren. Daarom mijn geld terug gehad. Goed opgelost zo!

Scherpe prijzen en supersnel geleverd

Shad 25l SC25 (Zwart). Prachtige tas voor op de motorscooter. Wordt geleverd met losse regenhoes. Bovenkant voorzien van een opbergvak met transparant venster voor kaart/telefoon en een in-/uitgang voor een kabel t.b.v. telefoon.

Sneller geleverd dan aangegeven dus helemaal top. Doos was misschien wat te groot waardoor alles alle kanten op kon maar nergens schade te zien dus perfecte webshop en producten!

Duidelijke beschrijving van producten en levering

Eerder bezorgd dan aangegeven en de precies het goeie product super service

Heel tevreden met de bestelde accu

Ik heb pas een nieuwe scooter gekocht en afgelopen winter haalde ik de accu eruit omdat ik 's winters toch niet rijd. Alleen vergat ik de accu regelmatig op te laden en liep hij op een gegeven moment leeg en was hij niet meer te gebruiken. Ik heb nu een accu bij M2trading gekocht die een gebruiksaanwijzing had met een tabel waar je precies kunt aflezen hoe lang je de accu moet opladen bij een gegeven spanning. Daar ben ik heel blij mee omdat ik die gegevens niet zo gauw op internet kon vinden.

Zeer goed en snel bezorgd

Meerdere keren al onderdelen besteld. Goed en snel bezorgd. Een aanrader. Dennis

Prima service!

Goed verpakt, snelle verzending!

niks op aab te merken

Goed zoals het hoort

Goed zoals het hoort te zijn.

Good service!

Very good company. Fast delivery to Latvia. Not very cheap, but fast and good service. Big choice of parts.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.