Weer snel op weg geholpen

Onderdelen besteld bij M2trading,snel geleverd en ik kon weer snel de weg op

Bestelling kwam niet op tijd.

25 mei bestelling geplaatst en 28 mei zou ik het binnen krijgen. 1 juni maar gebeld en het is toen pas verzonden. Mijn bestelling kwam toen gelukkig wel de volgende dag. Ik vind het niet zo erg dat het wat later is maar laat dan wat van je horen.

Slecht te laat geleverd en accu's zien er beschadigd uit

Na bestelling veel misverstand wel of niet op voorraad afgelopen vrijdag geleverd slecht verpakt neem morgen 30mei contact op met bedrijf

Zoals afgesproken

Precies wat ik had besteld

Verder goed

Niet snel geleverd, bijna week wachten, helaas. Verder correcte onderdelen.

Vekeerde banden geleverd en belooft volgende dag nieuwe banden te krijgen maar niet het geval.

Ik had banden voor mijn scooter gekocht. Eerst stond er vandaag besteld morgen in huis. Dit duurde vervolgens 2 dagen voordat ik mijn banden had. Waren de banden ook nog eens in de vekeerde maat geleverd voor beide banden. En er is mij belooft dat ik de volgende dag mijn nieuwe banden binnen zou krijgen en ben nu ook alweer 2 dagen veder

Goed en snel

Goede en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Snelle en goede service, duidelijke track and trace informatie

Product goed ontvangen maar lange levering

Ik was inmiddels alweer bijna vergeten dat ik iets had besteld, de bevestiging dat het pakketje geleverd zou worden kwam 4 dagen na het bestellen.

Goed verpakt artikel Duidelijke omschrijving

Snelle levering , alleen bezorg dienst is zeer slecht. Word gewoon n Buiten gezet in de tuin door postnl . Ondanks de waarde van het product en in de regen .

Uitstekende onderdelen

Eerste aankoop, goede kwaliteit voor goede prijs.

PERFECT

SNELE LEVERING GOEDE PRIJS EN WERKT PERFECT

Al geruime tijd een tevreden klant

Snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Alles gehad op tijd

Is n aanrader

top

ik ben zeer tevreden over mijn aankoop ,Een top aanrader om via deze site een bestelling te plaatsen. zeer correct in leveringen , Alles was netjes op tijd.

toppie

zeer goed

Snelle levering. Top product

Product van slechte kwaliteit

Product van zeer slechte kwaliteit handvaten zijn in mijn ogen zelfs te gevaarlijk om te gebruiken worden dus ook retour gezonden vind het dan ook slechte service dat de consument retourkosten moet betalen als het product niet aan verwachting voldoet

Goede prijs snel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding

Décevant

J'ai commander une pièce pour un scooter Sym et j'ai reçu une pièce Yamaha!

• Would you recommend us? No

Niet goed

Beugelset past niet en kappenset past niet!!

Angebot und Ware halten was sie versprechen

Sehr günstige Preise und Lieferzeiten eingehalten. Qualität auch ok.

Ik ben tevreden

Netjes alles binnen gekregen goed verpakt een fijn bedrijf om spullen te kopen.

topservice duidelijk en geen gedoe. volgende keer weer.

snel en fijn

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.