Duurt lang

Goed geleverd maar beetje jammer dat alleen een pakkingsetje 1,5 week moet duren

heb de goederen nog niet ontvangen

Heb de goederen nog niet ontvangen !

Mij ervaring is zeer goed

De afspraak die je maak kom goed na . Netjes bezorg en goede producht

Snel geleverd en goed verpakt .

Prijs is goed .

Correct en op tijd

Zoals afgesproken

Correcte en snelle levering

De volgende dag in huis

Snelle levering en goede telefonisch advies mbt productkeuze

Alles snel en vlot verlopen

Uitlaat was al snel op locatie om opgehaald te worden. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over de service. Moest wel ff goed kijken/zoeken waar het pand zich precies bevond (ligt gevestigd aan de achterkant van een ander bedrijf). Maar dat lag meer aan mezelf. Had beter moeten kijken op Google maps enz.

Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis!

Zondag besteld, woensdag in huis.

Op woensdagochtend geleverd volgens afspraak via website. Prima service.

alles perfect

Meteen volgende dag geleverd

Goed snelle verzending

webschop is zoeken gr

Levering pas na dik 2 weken

Na bestelling welke binnen 3 dgn bezorgd zou worden , zag ik dat het produkt op status 'wacht op voorraad' stond. Tijdens het bestellen heb ik geen melding gezien dat het produkt niet op voorraad was. Als ik dit had geweten had ik het produkt elders besteld.

Polini uitlaat gekocht presteerd zeer goed Snelle levering echt top

Vriendelijke mensen goed advies en snelle levering

Zeer snel en vlot geregeld.

Zie boven.

Onzin deze webshop

Nooit kopen bij deze zaak, ze maken je praatjes wijs. Wij wilde een tijd terug hier bestellen met Afterpay, word gewoon geblokkeert op hun site 3x geprobeert. Dan bel je hun er over en komen ze af dat is omdat uw account bij Afterpay geblokkeerd is of Afterpay geen toelating geeft. Nee dit klopt niet, 10minuten later bij andere online shop besteld met afterpay en werkte perfect wij hebben nog nooit problemen gehad met afterpay dus het is puur hun shop. Verder komen ze ook weinig kwalitatief over dus geen goede shop.

Top !!!

Top !!!!

Everything is fine! Thanks.

Everything is fine! Thanks.

Prima.

Snel geholpen en de bestelling snel geleverd.

Schnelle Bearbeitung

Der Artikel ist wie beschrieben geliefert worden. Vielen Dank

Snel en niet te duur

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.