Bestel hier wel vaker ,altijd goed geregeld

goed en snel

goeden snel

goed spul goede prijs snelle levering

overzichtelijk op de site duidelijke omschrijving voldoet aan verwachting en snel geleverd. kortom top

Geleverd wat besteld is en op tijd.

Snel geleverd en de goede spullen.

goede prijzen en snelle levering.

goede prijzen en snelle levering.

Prima levering

vlugge levering

Top levering

Zeer klantvriendelijk

Had een sticker set besteld voor mijn scooter,heb de bestelling kunnen annuleren daar mijn scooter al verkocht was,was geen probleem,dus alles netjes afgehandeld

Super!!

3 accu's besteld volgende dag al in huis. Super tevreden!! L

Supersnel, netjes verpakt

Supersnelle levering, netjes verpakt, Kortom,geen woorden maar daden

Goede informatie en snelle levering

Telefonisch prima voorgelicht over passende accu’s en levertijd. Na bestelling voor 12 uur inderdaad de volgende dag al geleverd. Wel aparte gewaarwording dat het merk vd bestelde accu geen Nitro maar een Landport was. Accu heeft dezelfde specificaties dus geen probleem. Accu was geladen en kon direct gebruikt worden. Ben zeer tevreden over de aankoop.

Perfect, goeie levering

Ik 11 uur savonds besteld en het kwam om 13:00 de volgende dag al binnen

Exact zoals het omschreven stond

Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne webshop, de voorgestelde alternatieve batterij werd spoedig geleverd en werkt prima.

Een bedrijf dat het aanbevelen waard is.

Ik ben blij met mijn aankopen, ik zal het de volgende keer zeker gebruiken.

• Poleciłbyś nas? Tak

Goed bedrijf en altijd goede kwaliteit leveren Dus perfect

excellent

The best company in Europe

Makkelijk overzicht op de site en snel geleverd

Sommige onderdelen kloppen niet.

Voorkant van mij stuur past niet

Erg goed maar bestelling duurde lang

Ik heb lang moeten wachten op mijn bestelling

Goed en snel

Snelle verzending en alles top.

Altijd goede en snelle levering

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.