Voldoet aan de verwachtingen

Voldoet aan de verwachtingen

Alles netjes verpakt en snel geleverd

Prima webshop

Brak części

Witam. Posiadam Piaggio mp3 i niestety państwo nie macie części do mojego motocykla. Jestem zmuszony kupować części na innych stronach internetowych.

• Poleciłbyś nas? Nie

The product was delivered undemaged.

I could not find this product enywhere, axept in youre store. Thank you.

Zeer slechte

Zeer slechte wel op voorraad

zeer goed

dik in orde

Gewoon perfect zoals altijd

Altijd goed, leveringen op tijd zoals vermeld en als er dan al eens iets is dan krijg je een uiterst vriendelijke en behulpzame klantenservice.

onderdelen altijd binnen 2 dagen binnen geen klachten echt top

Perfect , snelle goede levering en goed product .

heel stipt

ik heb al aantal maal bestellingen gedaan voor bromfiets ik heb steeds het juiste en snelle servies gekregen mvg danny

Was volgens beschrijving en het pasten, ben er blij mee

Zeer

Mijn bestelling was to

Prima/Vlotte levering

zie bovenstaande

Het door mij bestelde werd snel en goed verpakt geleverd product zoals omschreven

Prima prijs en snel geleverd.

Mooi product voor prima prijs

Goede service. Ook uit back order

Piaggio wind standaard besteld. Was niet meer op voorraad. Toch uit back order snel geleverd (binnen 1 week)

Fouten maken kan het gaat erom hoe je ze oplost

Ik heb een accu voor de scooter besteld, kreeg helaas een ander type geleverd maar dit werd keurig en zonder problemen snel en vakkundig opgelost. Fouten maken is menselijk hoe je ze oplost zegt alles en dat mag ook gezegd worden

Uitstekend!

Goede service, en hulp bij telefonisch contact.

Snelle levering. Het gevraagde werd geleverd.

Gewoon Goed

Top Site voor al uw scooterzaken.

Makkelijk en efficient

Overzichtelijk, makkelijk en efficient bestellen en wordt snel en op afgesproken tijdstipgeleverd, top !

Bij het inpakken van de bestelling had degene zich vergist en in plaats van benzineslang bougiekabel in de doos gestopt. Dit is vervolgens na een telefoontje netjes recht gezet door het alsnog na te sturen. Helaas heeft de pakketbezorger het wel in een brievenbus gestopt, maar helaas niet de mijne waardoor ik nu nog geen benzineslang heb

Makelijk te zoeken op de site en goede klantenservice

Het was makkelijk mijn onderdelen te vinden en te bestellen

Alles verliep zoals omschreven , doe zo verder !!!

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.