Geweligige service en super snel

Geen betrouwbare site en bedrijf

ik heb een scooter accu besteld maar krijg een goedkopere accu thuis. teruggestuurd en weer een verkeerde. het lijkt of ze geen verstand van accu`s hebben of proberen de goedkope voorraad op die manier te verkopen. niet iedereen stuurt het terug en gebruikt het toch. die beoordeling cijfer 1 is ook te veel. Niet doen en geen aankopen bij M2trading. zonde van tijd en geld.

Pakket NIET ontvangen.

Een week moeten wachten tot mijn bestelling verzonden werd,en dan nog eens niet ontvangen hebben,maar blijkt zogezegd wel geleverd te zijn. Ik hoop dat we er aan uit geraken want ik ben wel 50euro lichter.

Snelle levering !

Zeer snelle levering, Donderdag besteld vrijdag in huis Super !

Slecht

Slechte ervaring,verkeerde levering

Goede en snelle service. Precies wat ik nodig had.

Super.

wel goed

laatste aankoop krukas tgb voor303 zaten andere spiebanen op ik kon de ramplaat van de variateur niet plaatsen kwamniet overeen met de spiebanen imitatie krukas ?

Duidelijke website Verzenden bestelde materialen geheel volgens beloften TOP

Snelle correcte service

Snel geleverd. Correcte prijs. Goede kwaliteit

Snelle bezorging, keurige prijzen en goede service!

Snelle bezorging, keurige prijzen en goede service! Ik heb hier een aantal onderdelen aangeschaft voor een gilera runner motor scooter en heb deze spoedig mogen ontvangen. Alles kwam goed verpakt en in grote doos!! M2trading is betrouwbaar en ik sta daar 100% achter ik was in begin beetje sceptisch na lezen van de reviews maar oprecht alle wantrouwen is weggenomen door de keurige service Inmiddels heb ik alles gemonteerd en geeft het mijn vliegtuig ✈️ een hele andere look! Mede 2 wielers je kan hier gewoon bestellen !!zonder stress de meeste reviews zie ik nu zijn mensen die geen verstand van zaken hebben en monteur spelen Super blij en daarom beveel ik M2trading aan! Groeten uit de mooiste stad achter de duinen Rustaaaghh !!!

Andere accu geleverd

Nitro 4Ah besteld maar ander merk geleverd. Gelukkig paste deze wel.

goed artikel

bogies kymco goede kwaliteit en snel geleverd.

Ich verstehe nicht was ihr wollt

Leider ist die Bestellung mit der Scheinwerfer LED bis jetzt nicht angekommen!!!. Es ist ärgerlich das sie den Termin nicht eingehalten haben!, und ihre Nachrichten kann nicht verstehen!. Wie wäre in deutsch?!. Wir haben den 03.04 und nichts ist gekommen!!!.

Super snel geleverd en goede koffer

Goed product en snel in huis

Snel en perfect

Hallo wat ik besteld heb , had ik na twee dagen en was perfect wat ik nodig had . Dus zeer snelle levering. Dik in orde .

Gebruikt product geleverd.

Verwachte een nieuw product te krijgen maar kreeg een product waar aan de kabels al was gesoldeerd. Wel netjes opnieuw ingeseald. Mag alleen in ongeopende verpakking retourneren. Zag de situatie pas nadat ik het had geopend

So fast!!!

Really speedy dispatch and delivery! I ordered from the uk so wasn’t expecting it be here so fast I was thinking a couple of weeks but it came in 5 days! Really good quality stuff also! Thankyou m2 trading! ☺️

Vlotte levering en alles naar wens

Super goed

Goede service en vriendelijk

uitstekende service

zeer snelle levering zn snel afgehandeld.

Toller Service, reibungsloser Ablauf

Sofortige Bearbeitung und sehr schneller Versand. Zudem klasse Ware

Onderdeel gevonden, vlot geleverd

Ik vond het redelijk simpel om te vinden wat ik zocht en de levering was vlot en het onderdeel voldoet aan de verwachtingen.

Accubatterij motor

Snel levering en goede prijs

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.