Goede prijs, snelle levering

De juiste accu voor mijn PK50XL en ook snel geleverd

zeer goed bestel er al enige tijd

goed snelle levering prijs verhouding normaal je vind soms wel eens bij andere dat het wat goed koper is verder geen klachten

Super fijne service!

Goede service!

Goeien levering maar…

Ik had een standaard besteld voor de elystar en alles klopten aleen de veer was te klijn dus heb die nog los moeten halen bij een scooter zaak voor 16 euro

Goede kwaliteit en goed geleverd

Goede klantenservice, voorraad etc kan beter.

Alles super

Prima verlopen

Omschrijving

Slechte omschrijving van mijn bestelling.

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Goed artikel en snelle levering

Prima artikel. Levering snel en juiste lokatie.

Levering pas na 3 dagen

Helaas geen "next day delivery". Door een vergissing werd mijn accu pas na 3 dagen verzonden, nadat ik had gebeld met de klantenservice. Het beloofde presentje ter compensatie helaas niet ontvangen. Website/levering/contact met klantenservice was prima in orde.

Helemaal top

Goede communicatie, product topkoffer precies zoals beschreven.

Alles gut gelaufen

Gerne wieder

Boven verwachting

Levering sneller dan dat ze aan gaven, product precies zoals het werd omschreven en de prijs was goed. Ik zeg dit is een aanrader!!!

heel goed

goed en snel

Het onderdeel komt op afgesproken tijd

Gewoon goed.

Snel, voordelig en goed.

volgens mij weten ze helemaal niks over accu`s

wordt niet gekeken naar je bestelling. en ze sturen gewoon wat ze over hebben Ik heb een scooteraccu besteld, maar ik krijg een ander merk accu. na terugsturen heb ik het weer besteld en opnieuw een verkeerde. ik heb toch de gewone accu ipv gel accu gebruikt. ik had geen zin om het weer terug te sturen en wachten.

Snel en goed spul

veel originele Yamaha onderdelen

Ze verkopen veel orginele onderdelen. Snelle levering en klant vriendelijk service

Goed en snel geleverd

Toppie

Goed product en netjes op tijd geleverd top

Is altijd goed

Ik bestel bij jullie omdat ik zeker weet dat ik het goede onderdeel heb en overzichtelijke website

Tevreden

Zeer tevreden met de onderdeel en de deal die het bedrijf mij aanbood. Hun team heeft ons heel goed geholpen

Redelijk

Ik had extra betaald omdat ik pas na 6 uur thuis ben zodat Post nl het na 6 uur kwam brengen maar mijn uitlaat was in de middag al geleverd en lag al die tijdvoor de deur daar ben ik niet over te spreken. Ik betaal daar extra voor.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.