ongelooflijk goed

heel snel en correct afgewerkt, duidelijk ook wat betreft transport. uitstekend geregeld

Bei einige Artikel lange Lieferzeit wie mein Steuergerät heute noch nicht da obwohl versprochen ende

Zu lange lieferzeit⁹

Alles prima verlopen

Er was een kleine vertraging doordat het niet in voorraad was, maar dat werd duidelijk gemeld via mail.

Wat ik besteld heb is snel geleverd.

Empfehlenswert

Gutes Angebot, zuverlässige Lieferung und flexibel bei Diskussionen. Empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zoals altijd goede ervaring met dit bedrijf

Vandaag besteld volgende dag in huis. Altijd goede ervaring voor onderdelen

Goedkope site

Snel en correct

Top spullen en goedkoop

Snel bezorgd,en prima telefonisch contact gehad,met medewerker.

Keurig verzorgde verpakking met een kwalitatief goed product!

Keurig verzorgde verpakking met een kwalitatief goed product!

Ik had de verkeerde besteld. Mocht dit terugsturen om te gaan ruilen.

Sehr schnelle Bearbeitung schnelle Abwicklung einfach gut!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tevergeefs bezoek om af te halen.

In de mail stond dat ik kon afhalen op Zaterdag, echter de zaak was gesloten. Het annuleren ging echter welhoed

Ik bestelde 3 accu van nitro en krijg er 3 van Ls

Ik bestelde 3 accu van nitro en krijg er 3 van Ls een mindere kwaliteit dat vindt ik vervelend paar maanden geleden bestede ik een cdi van een peugeot fox snor blauwe die was gewoon stuk ik kon het retourneren maar moest dat zelf betalen dus heb ik het weg gegooid groetjes koos

Alles super

Perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlotte communicatie, snelle levering. Goed product, past perfect bij omschrijving.

Schnell und problemlos gelaufen!

Alles bestens

Prima snelle levering !

Pri.a zo als t hoort

Snelle levering goede prijs. Top

helemaal toppie

Besteld en de volgende dag al in huis top

Snel geleverd voor een goede prijs.

Fantastisch !

Na foutieve betalingen door weigering app meteen volgende morgen opgebeld. Een zeer vriendelijke medewerker heeft mij vakkundig geholpen en ook de bestelling in orde gemaakt met OA terugstorting. Hulde zo,n medewerker wil elk bedrijf wel hebben !

Voldeed aan mijn wensen.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.