Snelle levering maar kwaliteit van het product waardeloos

Levering snel maar de kwaliteit van het bestelde artikel is echt waardeloos. Na montage van het revisiesetje liep de benzine langs alle kanten uit de carburateur. Inmiddels helaas elders een andere revisieset moeten bestellen en die functioneert gelukkig wel.

Perfecte service helaas was het produkt niet goed voor ons maar dat werd perfect opgelost

Zeer slechte imitatie kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit imitatie onderdelen. Ik heb bij jullie een halfpoeli voor Vespa besteld welke met geen mogelijkheid over de krukas past! Ook niet na wat vijlwerk. ROTZOOI!!!

Snel product ontvangen

Als je wat besteld is het product snel in huis

Snel thuisbezorgd, goede service

Allemaal perfect geregeld

Snel en in goede orde ontvangen

Een dag te laat bezorgd.

Door u een dag te laat verzonden . Nu moest mijn scooter een dag langer wachten.en dat was niet toe gezecht.

Uitstekende serrvice

Echt super. Snelle verzending . Een echte aanrader. Ga door met het goede werk!!!

goed produckt voor een prima prijs

Doen wat ze zeggen!

Zeer positief. Ook telefonisch goed bereikbaar en vakkundigadvies.

Accu voldoet aan verwachtingen

De accu is op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Prima bedrijf

Gewoon goed net als altijd

Prima geholpen

Helaas…

Bestelling besteld op 18-02. Het zou op 23-02 geleverd moeten zijn. Op 22-02 zelf telefoontjes gepleegd omdat mijn onderdelen niet eens op de post waren. Al gauw kreeg ik te horen dat ze 9 van de 13 bestelde producten niet hebben omdat ze niet beschikken over een eigen voorraad!? Bestelling uiteindelijk in 2 delen geleverd met een vertraging van 3 dagen & helaas is de uitlaat beschadigd binnen gekomen. Ik weet niet wat ik moet zeggen, één ding is zeker. Ik bestel hier nooit meer aangezien het net een dropship bedrijf lijkt. Scooteronderdelen zaak zonder eigen onderdelen…. Jammer dit. Oplossing van m2trading : korting op de beschadigde uitlaat. (Nog niet ontvangen) PS : Wel moet ik zeggen dat ze heel goed bereikbaar zijn via de telefoon. Van de 7 gepleegde telefoontjes zijn alle 7 binnen secondes opgenomen. Complimenten daarvoor.

duidelijke website en snelle bezorging.

Goede informatie op de website, makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Was goed

zeer goed

uitstekend

vlotte levering en goed verpakt onderdelen passen uitstekend

Uitgebreid assortiment

Makkelijk zoeken en bestellen. Alleen de levertijd is niet altijd optimaal

1 product niet binnen gekomen, na mailtje sturen hebben ze het wel gelijk weer opgestuurd

A

Afspraak heel goed nagekomen. Vandaag besteld morgen binnen

Goed en snel dankjewel

Zou er nogmaals bestellen bedankt

Öffnungszeiten nicht korrigiert.

Abholung leider nicht komplett. Top Service! Kostenlose Nachlieferung!

Super bedrijf

Goede prijzen. Snelle levering. In één woord top bedrijf.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.