Product geleverd komt niet overeen met wat er besteld is

Batterij van het merk nitro besteld maar uiteindelijk is er 1 van LP geleverd

Prima service. Precies volgens belofte

Zeer snelle levering,prima product.

Prettig en snelle aflevering product prima in orde.

Goed product en zeker de prijs. Vriendelijke mensen. Top

Vriendelijke mensen, snel geholpen, snelle levering. Graag wel ook aanbieden om mensen te bellen als hun bestelling er is, dat kon helaas niet werd er gezegd maar ik had geen toegang tot mijn email. Verder alleen positiviteit.

Makkelijke website.! Bestelling makkelijk te plaatsen, de andere dag al binnen. Supper.!

Levertijden en klantenservice is afschuwelijk.

Ik heb afgelopen donderdag bij M2trading een carburateur besteld, die ik uiterlijk vrijdag nodig had, aangezien mijn scooter met een kapotte carburateur staat en ik deze dagelijks nodig heb. Ik heb de carburateur om 8 uur sochtends besteld met de garantie dat hij de volgende dag zou komen. De volgende dag staat de bestelling nog steeds op "Wachten op voorraad", dus ik bellen, en mij werd verteld dat hij inderdaad niet meer vandaag zou komen, maar er werd mij gegarandeerd dat hij er zaterdag wel zou zijn. Later die vrijdag heb ik nogmaals gebeld omdat de status nog steeds op "Wachten op voorraad" stond en ik me begon af te vragen waarom dit het geval is en of hij wel op voorraad is. Toen werd mij nogmaals verteld dat hij zaterdag gewoon zou komen en dat hij die vrijdag middag nog van de leverancier zou komen. En dat als er nog meer vertraging kwam ze mij tijdig op de hoogte zouden stellen. Ik dus al, zwaar teleurgesteld wachten op de carburateur, maar ook zaterdag ochtend stond de status nog steeds op "Wachten op voorraad". En zo als ik al verwacht had, is hij dus ook niet gekomen op zaterdag, en niet op zondag, en inmiddels is het bijna maandag en staat de status nog steeds op "Wachten op voorraad", wat betekent dat als hij morgen dan eindelijk bij hun binnen zou komen, hij op zijn vroegst dinsdag pas binnen komt. En zelfs dat betwijfel ik me sterk op het moment. Echt diep triest dit, ik ben ook nooit meer op de hoogte gesteld dat er extra vertraging was en hij niet zaterdag binnen zou komen. De klantenservice was ook erg opdringerig de eerste keer, niet fijn om mee te bellen. De enigste reden dat dit geen 1 is is omdat de klantenservice wel snel beschikbaar is en ik nog geen 2 minuten in de wacht heb moeten wachten. Voor de rest echt ruk service en voor de levertijd hoef je het al helemaal niet te doen.

Snel verstuurd.

Snel verstuurd.

Prima ervaring

Duidelijke site, snelle service

Tot op heden eerste ervaring slécht.

2x voor niets op de zaak geweest. 1:telefonisch nagevraagd voor uitlaat,zouden ze hebben,kom daar geen uitlaat.bestellen.ok kom halen na de mail of zaterdag. 2: zaterdag daar.gesloten. Volgens insiders kunnen ze veel beter.

Vrijdag besteld zaterdag in huis, top service

Echt super!!!

Als heel klantvriendelijk Afspraken nakomen Alleen maar positief

Product zoals omschreven .

Prima accu voor een aantrekkelijke prijs

Perfect product snelle levering

Past perfect snelle levering

Uitstekend.

Bestelling keurig verzorgd, volgens afspraak bezorgd. Prima !!

Nette service

Vlotte levering van, helaas verkeerd, artikel. Na melding de volgende dag al juiste item ontvangen. Foutieve kon kosteloos worden geretourneerd. Prima dienstverlening. Top.

Snel en correct

Prima geregeld

Goed geholpen.

Goed geholpen en gelijk antwoord op mail berichten.

Schnelle Lieferung

Ich kann diesen Händler nur empfehlen, sehr schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd snelle levering

Goed gegaan post nl was wel 1 dag te laat

waardeloos !

spullen op sturen die helemaal niet passen namaak producten van zeer slechte kwaliteit prima dat je dat wil verkopen...maar zet het er wel even bij ! ...past soms... maar soms ook niet Het een product wat hoort te passen ... zou 100% gelijk zijn...of niet ? er is een verkeerd product besteld volgens jullie en de webwinkel Als jullie af een product controle zouden doen …… dan had je kunnen weten dat deze filters niet verkocht moeten worden Omdat de maatvoering zeer slecht is !!! zoal wel vaker bij namaak .................heb het filter nog proberen aan te passen............ nee..geen sorry voor het ongemak !!! maar zie mail hieronder Onderwerp: RE: Je bestelling met nummer M22205713 is ontvangen. Een goedemorgen, Dus iets past niet. U geeft dit niet bij ons aan en past dit op eigen initiatief aan en dan boos zijn dat er geen garantie meer is?? Zet u dat ook in uw review?? Maakt ook niet uit, doen wij wel voor u dan! Geen enkel bedrijf zal zoiets aannemen. Dat is toch vanzelfsprekend?? Met vriendelijke groet, Team M2Trading M2trading.com Rijksweg zuid 212A 6134AG Sittard +31(0)464581030

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.