gewoon goed

top

Artikelen correct geleverd.

Op tijd.

Bestelling goed en op tijd geleverd

Bestelling goed erop tijd geleverd

Top,geleverd zoals vermeld!

Zeker bestel ik hier nog.

Uitmuntend

Nieuwe accu besteld, nu ik de goede accu heb start de scooter weer veel beter, ik kreeg ik de accu met de juiste capaciteit. Ook de levering was sneller dan verwacht

Overzichtelijke site met snelle service en verzending.

Zeer snel geregeld

Prima producten en snelle verzending

Gewoon top

Zeer goede service

Supersnelle levering

Door schuif winkel. Niks eigen voorraad

Wel Aardig hulp zaan maar niks op voorraad alles bestellen bij pépé parts

Snel en correct.

Snel antwoord op mijn vraag omtrent aanschaf product.

Goed denk ik?

Verzending mag sneller

Goede ervaring

Vlug geleverd, goede kwaliteit

Netjes geleverd

Kwam optijd , geen klachten aleen een grote doos , voor handmoffen te groot maar goeie levering

Snelle service goede spullen!

Correcte afspraak en levering

super snel

betrouwbare site en snelle levering

Goede snelle service

Goede snelle service

ok

ok

Correct bedrijf

Vlotte verzending,netjes verpakt en hebben mij altijd exact hetgeen gestuurd wat ik besteld had. Mooie duidelijke site ook.

Goede en vriendelijke service en een prima prijs kwaliteit verhouding

Goeie snelle levering, goed verpakt ook

Voldeed aan al mijn verwachtingen

Ik had duidelijk gezegd een recht Yamaha logo te willen zien op de buddyseat

Ik had bij mijn bestelling duidelijk vermeld dat ik een buddyseat wilde ontvangen met een RECHT Yamaha logo op de achterzijde van de buddy, wat ontvang ik? Een buddyseat met een wederom scheef logo, dit is niet de eerste keer, ik baal hier enorm van. Hoe gaan we dit oplossen?

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.