Prima prijs en kwaliteit

Zoals verwacht

weer alle delen binnen 48 uur in mijn bezit

met de duidelijke website de juiste onderdelen weer geselecteerd en goed verpakt thuis bezorg gekregen.

om snelheid denken gaat hard met iets wat nieuw is

Vlug, veilig, voordelig, vriendelijk.

Goed overzichtelijke website, bestellen gaat makkelijk, goede communicatie over voortgang bestelling, afhalen aan de balie met vriendelijke service.

Perfext

Zeer goed Betrouwbaar Snelle levering Een dikke 10

Alles naar wens

Vlug en in orde

snel correct en betaalbaar

goede verzorging van de goederen

Zeer snelle levering. Goed produkt.

Schneller Versand - auch nach Deutschland

Kundenorientiert, problemlos

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en prijzen zijn concurrerend

Regelmatig wat besteld. Goed bedrijf

Onjuiste product

Ik heb niet het bestelde product ontvangen

een goede webshop

al geruime tijd onderdelen voor scooter aangschaft prijseerlijk en goede service ..TOP

Zwaar teleurgesteld

Eerste bestelling is gelijk fout

klasse en snel

snelle levering en goed product

snel geleverd juiste spiegel

goed verpakt

Perfect en snel geleverd

Ga zo door

Product zoals omschreven en tegen correcte prijs goed en spoedig ontvangen.

Altijd goed

Levering op tijd en perfect!!

Mijn ervaring is dat ze op de tijd leveren die afgesproken is

Enige opmerking als je niet exact dezelfde stuurt zoals het type dat besteld wordt meld dit van te voren nu lijkt het net of ik een goedkopere kopie heb ontvangen. accu paste prima en werkt naar behoren het andere type gaat ook maar een jaar mee, dus zullen we zien of deze beter is :)

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit verzenden zou sneller mogen

Alles goed gegaan

Alles goed gegaan

Snel en correct

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.